Olie

Olie og oliebehandling af parket og plankegulve tilbydes til en rimelig pris. Denne efterbehandling giver træets ved en flot glød og er temmelig moderne på både lyse og mørke træsorter. Oliebehandling som efterbehandling karakteriseres også gulvolie for ikke at forveksle den med andre typer olie.

Olie

Olie

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve?

Er dit gulv blevet forslidt samt den originale farve forsvundet? Så er en ny oliering påkrævet. Træet mættes med en hærdende olie der er holdbar, hårdfør, rengøringsvenlig samt yndig at bese. som helhed en rigtig eminent overfladebehandling som er oppe i tiden.

Gulvolie til plankegulve eller parket

Gulvolie danner træet dybde uanset om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet pointeres og bliver yderligere fremstående. Oliebehandling bruges desuden på ordplader af træ i køkkener hvor der tabes fedtstof, hvilket viser at det er en hensigtsmæssig og suveræn overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af parketgulve?

Olie giver lyst træ en lidt honning agtig farve, der er meget flot. I kraft af gulvolie får du et flot og naturligt gulv, som vil træde frem som tørt og rustikt. Oliebehandlede parket kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid gulvolie med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås uden og med hvidpigment. Hvidpigmenteret olie er en ganske hensigtsmæssig gulvbehandling, som passer perfekt til et nyrenoveret lyst parket eller plankegulv. Lyse træsorter som ask, bøg, eg og fyr får den yndede lys grå-hvidlige patina som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv efterbehandling

Oliebehandling kan udføres som gør-det-selv gulvarbejde eller af en dygtig gulvfagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Med fornuftige gulvafslibning priser, er vi en rigtig god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret pankegulv eller parket

Et oliegulv må vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Når det bliver uhumsk anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , ,