Kvalitet ligger i detaljen

Kvalitet, kvalitet og kvalitet
Nøgleordene hos Skejby Gulvservice er kvalitet, kvalitet og kvalitet. Nøgleord som vi ikke går på kompromis med, – nøgleord som efterhånden er blevet en del af virksomhedens ånd og kultur.
Vi garanterer ikke, at vi er fejlfrie. Men vi garanterer, at vi tackler fejl på en professionel måde, således at du som kunde bliver tilfreds.

Stærke materialer
Anerkendte og st ærke leverandører af materialer giver tryghed. Vi samarbejder med Junckers, Faxe, Bona og TripTrap. Ikke blot er vi kvalitetsbevidste, når vi vælger materialer, men vi stiller også krav til, at gulvarbejdet  er udført i overensstemmelse med gældende forskrifter. Det giver tilfredse kunder her og nu samt på længere sigt.

”Kvalitet er det produkt man skaber, når man gør sig umage”
Vi stiller krav til at alt bliver udført i overensstemmelse med gældende forskrifter

Bundsolide medarbejdere
Det er medarbejderne, der formidler kvaliteten for Skejby Gulvservice. Vi fokuserer på at styrke de fælles værdier & mål og samtidig udvikle den enkelte medarbejders talent og kompetencer.
Vi vil være en attraktiv arbejdsplads.
En faglig dygtig, veluddannet og samvittighedsfuld medarbejderstab er med til at sikre kvaliteten i vort arbejde. Derfor har mange af vore medarbejdere stor ancinitet i virksomheden – flere tilbage fra etableringen i 1991.
Blandt vore medarbejdere har vi rekrutteret og uddannet vore formænd således at disse med deres erfaring og solide faglige kompetancer, kan lede projekterne for vore kunder