Kærlighed til trægulve

Et fantastisk materiale
Træ er et forunderligt materiale som man kun kan blive fascineret af og holde af. Det er verdens mest brugte byggemateriale, idet det kan formes, bøjes, fræses og saves ud i lige nøjagtige de mål som der er behov for. Endvidere er træ et naturmateriale som let kan recirkuleres og som er miljørigtig og har positiv indflydelse på helbredet. Vi har oplevet i de senere år, at vore kunder fjerner tæpper for at få deres trægulve frem igen, hvilket har gavnet mange mennesker som har astma og allergi.

Kærlighed til træ og trægulve kendetegner alle i virksomheden, hvilket har været medvirkende til at Skejby Gulvservice er en af de absolut førende gulvslibevirksomheder i Århus området. Vi føler en glæde og stolthed ved det vi laver.

Solidt håndværk
Håndværk tager tid, og godt håndværk tager endnu længere tid. Der er ingen nemme hjørner og lette løsninger, men med rigtigt solidt jysk håndværk vil der forme sig de smukke detaljer som gør netop dit gulv unikt som et resultat af håndværkerens håndelag og kærlighed til gulve. Derfor er det håndværket der i den sidste ende gør den store forskel. Ikke bare for os som gulvslibere men for alle der sætter pris på kvalitet.