Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest ansættelse søger vi efter en kyndig og professionel gulvsliber til at varetage flere kategorier af opgaver indenfor gulvafhøvling. Man skal have kompetencer indenfor gulvtekniske og trætekniske udfordringer, derunder afhøvling. Fast hyre forudsættes idet vores ordreindgang er i konstant vækst.

Gulvsliberer

Gulvsliber

Dygtig gulvsliber søges til afhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være slibning af gulve og efterbehandling af plankegulve og parketgulve for erhvervskunder, boligselskaber og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre lokalekompetente gulvmænd, dog alene ved mindre opgaver. Således får du fri telefon og firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har høj erhvervsmæssig fremsyn og kan arbejde uafhængig med en venlig opførsel overfor vore mange kunder. Som medarbejder skal du kunne lave følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af malede gulve
  • Afslibning af egetræsbord
  • Afslibning af lakeret bord
  • Afslibning af sofabord
  • Sæbebehandling af trægulv
Trætekniske udfordring og perspektiver

Her er den lokale gulvsliber der lever af at høvle kundens gulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvjob
  • Gulvlægning
  • Boning

i bedste kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt gulvrenovering udføres af dedikerede gulvhåndværkere.

Lidt om vores gulvfirma og dygtige gulvmænd

Siden starten i 1998 har vi lavet gulvrenovering samt gulv bearbejdning rundt omkring i hele landet. Med speciale i opfriskning og renovering af parket- eller plankegulve har vi foretaget gulvreparationer i Odense, Aarhus og København samt visse andre områder i Danmark. Især indenfor høvling, slibning og gulvbehandling har gulvfirmaet fået en væsentlig opfriskerrolle indenfor den professionelle del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til favoragle priser.

Gulvafslibning, gulvsliber leje og gulvafhøvling

Vi er et gulvforetagende der er vidtberømt for robust gulvafslibning pris århus, hvor der lægges vægt på samspillet mellem høj kvalitet, gulvteknisk ekspertise og billig gulvafslibning priser. Mester og medarbejdere har alle fokus på indemiljø, arbejdsmiljø samtminimering af støj og støv.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , ,