Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig fastansættelse leder vi efter en rutineret og dygtig gulv mand til at varetage visse forskellige afslibningsopgaver. Man bør have viden om trætekniske og gulvtekniske gøremål, herunder afslibning. Fast ansættelse forudsættes idet vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvslibning og efterbehandling af gulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre lokalefagligt kompetente gulvsnedkere, dog alene ved små opgaver. Dermed får du stillet firmabil og fri telefon til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi venter, at du har rimelig professionel handlekraft og kan arbejde særskilt med en menneskelig manerer overfor vore mange kunder. Som ansat skal du kunne lave disse opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af parketgulv
  • Afslibning af gulve hvor lang tid
  • Afslibning af gulve ved fraflytning
  • Afslibning af parketgulv gør-det-selv
  • Tilbud på terrasse afhøvling
Gulvtekniske udfordring og perspektiver

Vi er dien lokale gulvvirksomhed der lever af at afhøvle kundens plankegulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Behandling
  • Gulvlægning
  • Høvling

i god kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvslibning laves af fagligt dygtige gulvmænd.

Lidt om vores gulvfirma

Efter starten i 2004 har vi udført gulvrenovering samt gulvopfriskning rundt omkring i hele landet. Med speciale i renovering og opfriskning af trægulve har vi gennemført gulvopgaver i København, Odense og Aarhus og visse andre steder i Kongeriget. Især indenfor gulvafhøvling, overfladebehandling og gulvslibning har gulvfirmaet nået en karakteristisk rolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med god kvalitet til fordelagtige priser.

Gulvsliber leje, gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende der er berømt for uopslidelig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet imellem høj kvalitet, gulv teknisk ekspertise og billig gulvafslibning priser. Medarbejdere og mester har fokus på minimering af støj og støv, arbejdsmiljø samt indemiljø.

Tagged with: , , , ,