Gulvpolering

Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at danne blanke belægninger. Hertil anvendte man voks, oliering eller gulvsæbe, som alle er efterbehandlinger, der er anvendelig til polering. Gulvpolering kan laves på alle plankegulve der er nybehandlet. Konsekvensen af polering er forskelligartet afhængig af hvilken behandling der benyttes. En polering kaldes også ‘efterpolering’ og udvælges ofte på voksbehandlede, oliebehandlede og sæbebehandlede gulvflader. Der arbejdes med en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af klude eller pads skaber den fineste blanke overflade. Resultatet bør ses, hvilket du kan gøre på vores kontor.

Gulvpolering

Gulvpolering

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en måde til at opfriske og forny eller polere trægulve. Med en polermaskine eller rondelsliber ordnes gulvfladen med en gulvpolering Derefter opstår der en mat eller helt blank og skinnende gulvflade. Den afgørende effekt beror på hvilken type cirkelpad gulvmændene tager i anvendelse. Parketgulve og plankegulve med olie, sæbe eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

Hvordan poleres gulve?

Polering af parketgulve er en meget speciel metode til gulvrenovering, som blev benyttet på de såkaldte ‘bonede gulve’. Det var som oftest på herregårde og slotte samt det højere borgerskab der havde denne type plankegulve eller parket. Her blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en benævnelse for de finere kredse

Hvor meget koster en gulvpolering?

Såfremt du ene og alene har brug for en gulvpolering pris kan du få den her, både med og uden slibning. Modtag en konkurrencedygtig gulvpolering pris ved at kontakte os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og efterbehandling er vigtigt, fordi der tilføres et bevarende lag, som sikrer plankegulvet eller parketgulvet mod beskadigelse i de næste mange år. Efter en gulvafslibning eller gulvafhøvling kan man behandle overfladen med olie eller lud og sæbe. Er du i tvivl om, hvilken behandlingstype der passer bedst til dit massive brædde gulv Få dermed gode råd fra en specialist, før du beslutter dig for olie, voks eller sæbe.

 

Tagged with: , , , , , , , , , ,