Gulvpleje

Gulvpleje anvendes til at forstærke og forskønne dit hjemmets trægulv. Trægulve plejes forskelligt afhængig af tilstand og overfladebehandling. Den aller bedste gulvpleje tilrettes rengøringen og vedligeholdelsen i boligen.

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu hyggeligt med træ og trægulve i hjemmet. Gulve af træ giver privaten noget fuldstændig exceptionelt, i opholdsstuen, børneværelset eller et direktørkontor i en virksomhed. Træ giver en snert af velbefindend, uovertræffelighed og velbehag på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et parketgulv perfekt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de korrekte plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af plankegulve eller parket. Fejl brug af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve og ødelægge gulvene. Det kan ligeledes give problemer at forlade parketgulve for vådt ved vask. uanset hvilken efterbehandling parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i længere tid. Stærke rengøringsmidler på plankegulve eller parket kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lud, lak og olie plankegulve og parket?

Har du et ludbehandlet plankegulv eller parketgulv bør det rengøres med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Gulve med lak kan med god nytte vaskes med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan rengøres med træsæbe eller oliepleje, der overordentlig enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvrengøring og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder rådgivning om gulvvedligeholdelse, gulvrengøring samt gulvpleje. Hvis privatboligen har et slidt og grimt pankegulv eller parket, kan fristelsen være gulvudskiftning og gulvsanering. Ofte behøver du næppe at skifte dit trægulv, men kan nøjes med en afslibning. Fagmanden har rigtig mange muligheder
for gulvrenovering, herunder høvling, overfladebehandling og gulvafslibning, så dit slidte plankegulv eller parketgulv forvandles til nyt. Vi anvender fuldslibning, let slibning og gulvafslibning til gulvopfrisning.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver tit det mest tilfredsstillende udfald. Her slibes træet helt, så gulvbehandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der laves en ny behandling med sæbe, lud, olie og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller gulvbejdse, så det er ene og alene fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes gulvet kun meget let med fint sandpapir eller et slibenet. Teknikken egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med lud, olie, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til endnu overflade. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om rengøring, vedligeholdelse og afslibning og gulvpleje.

Tagged with: , , , , , , , , , , , ,