Gulvmand

Gulvmand tilbyder sin bistand indenfor gulvbearbejdning, gulvforbedring samt arbejde med plankegulve eller parket. Vores gulvmand er ekspert i gulvafhøvling, behandling og afslibning af plankegulve eller parket, og han rådgiver og vejleder dig gerne om gulvforbedring og andet arbejde med trægulve. Uagtet dit gulvs tilstand findes der en gulvløsning.

Hvorfor en gulvmand?

Skal dine plankegulve og parketgulve have en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv gulvslibning eller anvende en erfaren gulvspecialist. At foretage afslibning egenhændigt er møjsommeligt og kan ende skæbnesvangert. For det anbefales at anvende en professionel gulvsliber med erfaring i kvalitets gulvopfriskning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

  • gulvservice
  • afslibning af gulve ved fraflytning
  • gulvmodernisering
  • afhøvling af trappe pris
  • afslibning af trægulve gør-det-selv

Har du behov for en billig gulvmand?

Ved at anvende os som gulvfirma, får du en billig fagmand med utallige færdigheder og stor erfaring. Billig gulvslibning er nødvendigvis ikke dyrere end selvgjort slibning, derfor råder vi at bruge en erfaren fagmand. Her får du gulvarbejdet udført rigtige til en god gulvafslibning pris. Her fremtryller vi et nydeligt gulv med kvalitet og slidstyrke der ikke koster ret meget.

Fagmand, gulvspecialist og gulvekspert?

Nogen tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Et minimum af faste omkostninger bytter vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som gulvfagmand og specialist får du træteknisk og gulvteknisk rådgivning og en rigtig god gulvservice. Vores håndværker lytter til dine ønsker, forventninger, drømme og skræddersyr den rigtige løsning til dig.

Hvor finder jeg byens lokale gulvmand?

Om du bor i Nakskov, Hirtshals eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, der bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i danmark, er gulvmanden nær.

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , ,