Gulvbehandling der gør indtryk

Når man kan sit kram
Kvalitet er det produkt man skaber, når man gør sig umage. Håndværk tager tid og godt håndværk tager længere tid.
Traditioner og det gode håndværk er fundamentet for Skejby Gulvservice. Vi gør os umage med vort arbejde, f or at sikre kvalitet fremfor kvantitet.

Godt  gedigent håndværk
Solidt fagligt udført håndværk som er 100% iorden, hver gang. Gulvafslibning og gulvafhøvling udføres efter dansk tradition for godt solidt håndværk, hvor Mester selv har oplært og præget vore medarbejdere til at være gode håndværkere med sans for detaljer. Når man, som medarbejder, er en dygtig håndværker, er det også en fornøjelse at gå på arbejde hver dag. En fornøjelse at se det gode håndværk, som hånden har skabt netop denne dag. Og i det hele taget bliver det en positiv spiral, der gør gode håndværkere endnu bedre.

Vi gør ekstra for dig som kunde
Hos Skejby Gulvservice sætter vi kunden i fokus, og vi yder gerne en ekstra indsats. Vi har en 24/7 online servicelinie  42754026 som behandler alle henvendelser fra kunder, med egen servicebil, som betyder øjeblikkelig opfølgning. Service kommer indefra og vore medarbejdere er altid klar til at give dig som kunde den bedste mulige oplevelse. Det er et spørgsmål om god service. Gennem rådgivning og dialog kommer vi tættest på dine behov og ønsker som kunde, og derved opnås det bedste resultat, hver gang.

Let at være kunde
Hos Skejby gulvservice er det let at være kunde – fra det første tilbud til at gulvet er 100% færdigt. Et arbejde udført at Skejby gulvafslibning silkeborg er garanti for solidt håndværk, som er kombineret med den nyeste teknologi indenfor maskiner og rekvisitter.

Vi har en enkel og klar målsætning
Det skal være let at blive kunde hos os, og det skal være let at være kunde hos os. Så kort kan det siges.