Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine grimme, nedslidte og ridsede trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning omdanner vi dine gulve og giver dem nyt liv.

Gulvarbejde

Gulvarbejde

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvafslibning, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan lave gulvarbejde og vi kan montere helt nye gulve. Vi kan også hjælpe med efterbehandlinger af dit nuværende trægulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken type afhøvling du er interesseret i, så står vores professionelle medarbejdere altid klar til at assistere dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Flere danske huse og lejligheder har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som gulvbelægning, er blevet topmoderne i opholdsstuer. Dog har træ nogle kvaliteter, der indebærer, at næsten alle monterer trægulve i deres dagligstue og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der også:

  • Væg-til-væg tæpper
  • Klinker
  • Vinyl
  • Natursten

Korrekt gulvarbejde giver flotte plankegulve


Trægulve er solide og mere holdbare end flisegulve, fordi de kan slibes og opfriskes påny. Desforuden kommer, at du kan ændre gulvets fremtoning med en ny behandling. Plankegulve kan selvsagt ikke høvles og afslibes i det uendelige. Holdbare trægulve holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er lavet af en erfaren gulvfagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og billig gulvarbejde er kendemærket for vores forretning. Vi går interesserer os meget for billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå det aller bedste udfald, praktiserer vi altid et udførligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye gulve kan være med til at danne et smukt og solidt helhedsindtryk af privatboligen. Der findes et hav af muligheder inden for gulve af træ, hvor du kan du vælge mellem flere forskellige forskellige typer og modeller.

Afslibning, afhøvling og udbedring af skader på

Vedligeholdelse af trægulve giver din bolig nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Før vi udfører gulvarbejde, laver vi en grundig vurdering af gulvets tilstand. Kan trægulvet ikkeslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkelig. Hvis du ønsker et helt nyt trægulv i privaten, er der adskillige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine drømme og krav

Er du i tvivl om, hvad der er den optimale overflade mulighed i din bolig, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved ethvert arbejde med trægulve tager vi en del hensyn, til f.eks:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine behov, ønsker samt krav og forventninger.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde så kontakt vores gulvfirma for en snak og få en overordentlig billig pris.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , ,