Gulvafslibning

Gulvafslibning  Aarhus, Viby, Randers, Herning og alle andre steder i Østjylland udføres. Vælg nyrenovering af dine trægulve med en gulvafslibning Aarhus – Vi har den bedste løsning til dig og dine gulve med en gulvafslibning eller gulvafhøvling. Klik videre og se vore gode tilbud på gulvafslibning Aarhus. Når vi udføre en gulvafslibning så afslibes et trægulve indtil flere gange. Et normalt parket- eller plankegulve afslibes op til 5 gange med sandpapir i forskellig grovhed. De enkelte processer indenfor afslibning kaldes:

 • Gulvafslibning Aarhus, Viby og Skejby. Afslibning og gulvafhøvling med gulvbehandling som lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Udføres i Brabrand, Hasle, Risskov, Trøjborg, Viby, Åbyhøj og mange andre steder i Østjylland. Gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde, gulvreparation og gulvopgaver af forskellig slags indenfor gulvbranchen. Også i Randers, Silkeborg, Grenå, Hadsten og Horsens. Kontakt terne Skejby Gulvservice for en snak om dine trægulve.Mellemslibning
 • Netslibning
 • Grovslibning
 • Fuldslibning
 • Pudsning
 • Finslibning
 • Polering

og de tilpasses efter gulvtypen, træsorten samt gulvets beskaffenhed. Det er op til en gulv fagmand at vurdere hvilke processer der passer bedst til dine trægulve, så ring og få en snak med et professionelt gulvfirma samt en rigtig fornuftig billig gulvafslibning pris.

Gulvafslibning og gulvbehandling i Aarhus og omegn?

Vores speciale er gulvafslibning og efterbehandling i Aarhus og omegn. En afslibning og efterfølgende behandling af dit gamle trægulv, vil kunne bidrage med helt nyt liv til dine gulve og dermed også give dit hjem en helt ny dimension. Trægulve er charmerende og oser af charme, de er behagelige at gå på og giver en en hyggelig atmosfære. Et trægulv er værd at bevare, for blot det at nyde den særlige stemning som et velplejet trægulv giver, er det hele værd. Du har selv mulighed for at præge udseendet på dit gulv ved valg af gulvbehandling:

 • Gulvafslibning i Aarhus og omegn, herunder i Beder, Egå, Hinnerup, Hørning, Kolt, Lisbjerg og andre steder i Østjylland. Støv og støvfri afslibning. Gulvafslibningerne udføres af lokalt gulvfirma og dygtige gulvfolk. Også gulvsliber leje og udlejning af gulvslibermaskiner. Gulvafhøvling, guvbehandling med lakering, oliebehandling, ludbehandling, voksbehandling. Kontakt Skejby Gulvservice, det er gratis og helt uforpligtende. Voksbehandling
 • Sæbebehandling
 • Oliebehandling
 • Bejdsning
 • Ludbehandling
 • Lakering

Få inspiration her hos os, eller kig ind i et byggemarked for at se prøver på de enkelte former for gulvbehandling.

Billig gulvafslibning priser Aarhus

Vi er specialister i afslibning og afhøvling af gulve og det skal komme dig til gode. Vi ved alt om behandling af træ og trægulve, og vi elsker at arbejde med dette fantastiske materiale. Vores faste stab af dygtige gulvafslibere, har alle en professionel tilgang til opgaven, og står klar til at hjælpe dig. Vi kan derfor garantere dig, at kvaliteten af vores gulvarbejde altid er i top. Vi sætter kunden i centrum og indleder derfor altid enhver opgave med dialog om dine forventninger og ønsker til det færdige resultat. Vi har altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid alle steder i Aarhus og hele Østjylland. På den måde sikrer vi, at der altid findes den bedste gulvløsning.

Leje af gulvslibemaskine i Aarhus?

Det er naturligvis altid fristende selv at leje en gulvslibemaskine og prøve kræfter med et gør-det-selv projekt. Men det kan ikke anbefales. Betjeningen af de kraftige slibemaskine kræver erfaring og professionelt håndelag. Uden fokus på arbejdet eller forkert betjening kan der hurtigt påføres trægulvet uoprettelige skader. I værste fald kan det koste mere at udbedre fejl end prisen på at reetablere dit trægulv. Lad vore fagfolk stå for din afslibning og efterbehandling af gulv – det bliver billigst og bedst i den sidste ende. Leje af gulvslibemaskine kan foretages hos Skejby Gulvservice på https://skejby-gulvservice.dk hvor der gulvafslibning leje er i sæt. Med andre ord er det muligt at leje professionelle gulvslibemaskiner som følger:

 • Kantsliber
 • Hjørnesliber
 • Rondelsliber
 • Valsesliber
 • Industristøvsuger

Udlejning af gulvsliber til hobbybrug kan foretages i Silvan, Bauhaus, XL-Byg, Stark og andre byggemarkeder landet over. Så uanset om du skal have udført gulvafslibning Århus eller gulvafslibning Randers, kan du enten benytte os som lokalt gulvfirma, en af vore dygtige gulvmænd eller forsøge med gør-det-selv gulvafslibning. Du skal dog være opmærksom på at du får billig gulvafslibning priser og kort ventetid hos os, og derfor er der meget lidt at spare ved ‘hjemmegjort’ gulvarbejde.

Støv og Støvfri gulvafslibning?

Det er muligt af afslibe trægulve med et minimum af støv. Støvfri bliver en gulvafslibning aldrig, men næsten. Vi benytter ny teknologi og gulvslibemaskiner til alle gulvafslibninger, hvilket giver næsten støvfri gulvafslibning. Dermed behøver du ikke at være bekymret for støv i din bolig ved at få afslebet dine trægulve. Larmer en gulvafslibning? Ja, afslibning af trægulve larmer faktisk rigtig meget. Vore dygtige gulvmænd og gulvfolk har høreværn på når gulvafslibningerne udføres. Kunder skal være opmærksomme på at gulvafslibningerne larmer, og derfor kan hjemmearbejdsdag på kontoret være en ulempe. Endvidere er der en del husdyr som ikke kan lide den høje og konstante larm fra maskinerne. Såfremt du har naboer tæt på, kan du med fordel varsko dem.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

En gulvafhøvling foretages hvor en gulvafslibning ikke slår til. På mange gamle og meget slidte trægulve er gulvafhøvlinger ofte nødvendig, herunder ved:

 • Billig gulvafslibning priser i Aarhus, Viby, Skejvy Lystrup, Ebeltoft og andre steder i Østjylland. Gulvafhøvling eller gulvafslibning? med billig gulvafslibning priser fra kr. 70,- pr. m2Fuldmaling
 • Fernis
 • Limrester
 • Tæpperester
 • Spartelmasse
 • Niveauforskelle
 • Dybe skader, ridser og hakker
 • Ujævnheder

Gulvafhøvling foretages med en stor gulvhøvl og kan kun udføres af en professionel gulvfagmand. Modsat en afslibning, arbejder en gulvafhøvling i dybden af gulvet og tager 3 – 4 mm høvlspåner af selve gulvoverfladen. Gamle plankegulve som ligger ujævnt eller bølger, som følge af temperatursvingninger eller udsving i luftfugtighed, kan rettes op med gulvafhøvlinger. Fernis er hovedårsagen til afhøvling af trægulve, idet den ikke kan afslibes. En gulvhøvl er en stor elektrisk maskine, som ved hjælp af klinger så skarpe som knive, nærmest skræller overfladen af træet. Inden gulvarbejdet igangsættes laves en gulvvurdering og gulvtjek, for at være sikker på at gulvets beskaffenhed er i orden, og at søm, stifter, klammer og skruer er  fjernet. En nyafhøvlet trægulv vil altid stå ru og flosset, hvorfor der afsluttes med en afslibning for at få den rette finish og gøre træet klar til en ny gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller måske hvidpigment.