Altid smukke trægulve med gulvafslibning i Viby, Trøjborg og Hasle

Billig gulvafslibning priser i Hasle, Trøjborg og Viby tilbydes. Skejby Gulvservice tilbyder konkurrencedygtige priser på afslibning af trægulve uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dygtige gulvslibere står klar til at hjælpe dig med opfriskning af dine trægulve i Aarhus og Østjylland.

Gulvafslibning Hasle

Gulvafslibning i Viby J udføres på alle trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Støv og støvfri afslibning samt gulvarbejde, gulvrenovering, gulvrestaurering med mere. Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine. Gulvhøvl og gulvafhøvling med gulvbehandling olie, lak, lud, sæbe, voks og hvorfor ikke med hvid lak, hvid lud, og hvid olie. Hvidpigmentering af trægulve er en populær løsning. Vi tilbyder gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling, lakering, oliebehandling og meget mere i Hasle. Billig gulvafslibning priser hvor ingen andre kan være med, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har siden 1993 leveret kvalitets gulvløsninger i Hasle og hele Aarhus området. Vi er et veletableret gulvfirma med speciale renovering af træ og trægulve. Skal dit trægulv slibes, afhøvles eller efterbehandles, er vi din kompetente gulvpartner.

Hvordan udføres afslibning af trægulve?

Hvornår skal et trægulv afslibes igen når det lige har fået en gulvafslibning? Du kan selv vurdere når det et tid for en ny gulvafslibning og lakering. Der benyttes 2 forskellige typer afslibning; enten en letslibning eller en fuldslibning. Med fuldslibning forstås en total gulvafslibning som indeholder disse processer:

  • Gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning Trøjborg og østjylland. Gulvbearbejdning med gulvarbejde og gulvopgaver af forskellig slags. Gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Skaber harmoni med gulvindregning med gulvlampe, gulvtæppe og meget andet.  Kig eventuelt ind i vores gulvbutik eller gulvgalleri for mere gulvinspirationGrovslibning
  • Let slibning
  • Mellemslibning
  • Finslibning
  • Polering

Midlet til afslibning af træ og trægulve er slibepapir. Slibepapir er det samme som sandpapir, men beregnet til den store valsesliber, båndsliber, kantsliber og hjørnesliber. Såsnart du kan gennemslid i lakken eller kan mærke dybe ridser så er det ved at være tid til en opriskning. I tilfælde med misfarvning, gulning, skjolder eller plamager, fjernes dette med en fuldslibning. Et af de største problemer ved trægulve er solens lyspåvirkning, hvilket kun en hvidpigmentering kan gardere for. En grovslibning er altid den første slibeproces hvor der benyttes korn 16 eller 24. Mellemslibning korn 40 – 60 samt finslibning med korn 80, 100 eller 120. Det er træets beskaffenhed samt den efterfølgende gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller andet som bestemmer de 4 – 5 afslibninger som en fuldslibning består af.

Gulvafslibning Trøjborg

Du får høj kundetilfredshed, kvalitets gulvarbejde og billig gulvafslibning priser hos os. Vi er dit lokale gulvfirma i Hasle, og er klar til at hjælpe dig med en rigtig god gulvløsning. Fortæl os hvordan du ønsker dit trægulv frisket op, og hjælpen er på vej. Alle gulvopgaver udføres med udgangspunkt i vore kunders ønsker og drømme med hensyn til udseende, slidstyrke og holdbarhed. Ved at benytte os er du dermed sikker på at få et trægulv som lever op til din personlige stil og drømme.

 

Gulvafslibning Hasle samt gulvbehandling og gulvafhøvling af plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Støv og støvfri afslibning samt gulvbehandling med lak, lud, sæbe og voks

Gulvafslibning Viby

Vi udfører alt arbejde indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve i Viby. Som det lokale gulvfirma og gulvmand kan vi opfriske dine trægulve hurtigt og let. Her får du billig gulvafslibning priser og kort ventetid samtidig med en rigtig høj kvalitet. Som en del af vores gode gulvservice, er dialog et vigtig afsæt for et godt samarbejde. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak, det er gratis og helt uforpligtende. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,