Billig gulvafslibning priser i Skæring, Skåde og Solbjerg ved Aarhus

Hos Skejby Gulvservice får du rigtig billig gulvafslibning priser i Solbjerg, Skæring og Skåde. God gulvservice med god rådgivning samt en sikkerhed for at vi forvandler dit trægulv efter dine ønsker og drømme. Naturligvis får du gulvinspiration samt rådgivning om gulvrengøring, gulvvedligeholdelse samt gulvpleje, så dit trægulv vil forblive smuk og holde mange år fremover.

Gulvafslibning Skæring

Billig gulvafslibning udføres af Skejby Gulvservice i Solbjerg. Afslibning og afhøvling af trægulve med gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller lud. Støv og støvfri gulvafslibning, gulvafhøvling og afhøvling. Gulvsliber leje og udlejning af maskine til afslibning af plankegulve, parketgulve og plankegulve. Male først eller slibe først. Altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alt gulvarbejde, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering. Valsesliber, kantsliber og hjørnesliber med overfladebehandling olie, lak, sæbe og voksModerne gulvarbejde er ikke længere kun et spørgsmål om ‘et trægulv man kan gå på’. Idag stiller kunder krav til det æstetiske og harmonien i boligen samt diversiteten imellem de enkelte elementer i boligindretning og gulvindretning. Alt dette kan vi, som gulvfirma i Skæring, hjælpe med. Vi er alsidige og har viden, kompetence og erfaring med i bagagen, når det gælder opfriskning af gamle trægulve. Billig gulvafslibning priser og kort ventetid kendetegner vores gode gulvservice.

Hvordan rengør jeg mit trægulv?

Et nyafslebet trægulv skal holdes ved lige. Gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse er rigtig gode måder at opfriske og pleje plankegulve, parket, og lamelgulve. Som udgangspunkt skal et trægulv rengøres og vaskes efter foreskrifterne til den enkelt gulvtype og træsort, men også typen af gulvbehandling. Hos følgende producenter, findes der gulvsæbe og rengøring til trægulve som kan anbefales:

 • TripTrap
 • Probat
 • Faxe
 • Junckers

Som udgangspunkt er ethvert trægulv forholdsvis let at holde rent. Det bør vaskes med varmt vand jævnligt i blandet universalrengørings middel. Denne blanding fjerner fedt og opløser pletter på det lakerede trægulv, og er derfor rigtig godt. Lak som gulvbehandling giver gulvet en beskyttende overflade som er let at rengøre, vedligeholde og holde pænt. Såfremt der er kommet skader i lakken skal disse repareres. Undersøg ridsen eller hakket og vask området med en klud og rent vand, hvorefter gulvet tørres. Ridsen kan herefter lakeres og det samme gælder for fernis. Såfremt der er slidt helt igennem lakken, vør du kontakte en gulvmand eller gulvfirma for gode gulvråd.

Gulvafslibning Skåde

Gulvafslibning, gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvrenovering er hvad vi tilbyder i Skåde og hele lokalområdet. Vi har en stab af dygtige gulvfolk som er i stand til at løse store som små gulvopgaver i Aarhus og hele Østjylland. Her er der altid tid til en gulvsnak, hvad enten det drejer sig om billig gulvafslibning priser eller et godt gulvtilbud.

Hvilket kommer først? afslibning af gulve eller malerarbejde?

Ved ganske almindelig boligrenovering udføres der en række forskellig håndværk af blandt andet: vvs, murer, tømrer, elektriker og maler. Udspartling af vægge og lofter samt opsætning af filt kan med fordel udføres inden afslibningen idet det sviner en del. Selve malerarbejdet kan med fordel udføres til sidst, idet støv desværre ikke kan undgås. Støv og støvfri gulvafslibning kan ikke tilbydes, men næsten. Som udgangspunkt er der ingen grund til at få støv på nymalede flader, og mindre ridser på gulvpaneler kan ikke undgås. Vi arbejder med træ og ikke andre former for gulvmateriale. Derfor har vi specialiseret os i opfriskning af trægulve. En del kunder spørger os om:

 • Gulvafslibning i Skåde med gulvbehandling efter ønske. Her på billedet ses en nyfslebet trægulv med ny gulvbehandling. Lud, lak, sæbe, voks, olie, bejde eller måske noget med hvidpigment som hvid olie, hvid lak, hvid lud. Kig gerne forbi vores gulvbutik, gulvgalleri eller gulvforretning for inspiration. Vi kan eventuelt lave gulvprøver til dig i vores gulvsnedkeri eller gulvværksted. Marmor
 • Linoleum
 • Natursten
 • Vinyl
 • Klinker
 • Fliser
 • Beton

men her kan vi desværre ikke hjælpe. Opskuring af marmor eller polishbehandling af linoleum kan vi dog hjælpe med, men ellers er trægulve vores speciale.

Gulvafslibning Solbjerg

Dit lokale gulvfirma og gulvmand med mange års erfaring indenfor gulvbranchen. Vi beskæftiger flere dygtige gulvslibere i Solbjerg, og kan også hjælpe dig. Med billig gulvafslibning priser og kort ventetid er vi en solid lokal gulvpartner. Vi har sidste ny teknologi og nyeste gulvslibemaskiner på markedet, og derfor kan vi tilbyde støvfri gulvafslibning næsten uden støv.

Afslibning af trægulve i Skæring. Din lokale gulvpartner, gulvfirma og gulvmand. Gulvsliber leje og afslibning med højglans, mat eller halvblank lak. 1-komponent vandbaseret lak og lakerin gulvlak. Gulvolie er også en mulighed eller ludbehandling med den smukke hvide patina. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,