Opfriskning af trægulve med gulvafslibning Rønde, Ebeltoft og Grenå

Lad Skejby Gulvservice opfriske dine gamle trægulve med gulvafslibning Grenå, Ebeltoft eller Rønde. Vi er dit lokale gulvfirma der forbedre og forlænger trægulves levetid. Som en del af vores gode gulvservice er dialog vigtig. Alt gulvarbejde tager udgangspunkt i dine ønsker og drømme til det nyafslebne trægulv, så du får et smukt gulv som passer til boligen.

Gulvafslibning Rønde

Med Skejby Gulvservice har du en god hjælp til afslibning af dine trægulve. Gulvafslibning i Rønde og andre steder i Østjylland er lige os. Støv og støvfri afslibning, afslibning af dørtrin, køkkenbordplade, trapper, trappetrin, bordplade og meget andet. Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine til gør-det-selv gulvafslibning. Støv og støvfri. Hvad koster en gulvafslibning? Billig gulvafslibning priser og kort ventetid i hele Aarhus området tilbydes af Skejby Gulvservice. Vi tilbyder billig og effektiv afslibning af trægulve i Rønde og hele Aarhus området. Vore service biler servicerer kunder i Rønde og på hele Mols. Med mere end 20 års erfaring med gulvafslibning leverer vi kun gulvopgaver i allebedste kvalitet. Vi benytter kun dansk producerede kvalitets produkter til efterbehandling af trægulve. Lak, lud, sæbe, voks og olie er de meste normale former for gulvbehandling som vi tilbyder.

Hvilken gulvlak skal jeg vælge?

Lak og gulvlak er en rigtig god løsning når vi taler overfladebehandling. Normalt benyttes en boliglak, som er en rigtig god gulvbehandling til almindelige boligformål. Lak forsegler træet med en slidstærk overflade modsat olie og andre behandlinger som trænger ned i træet og mætter træets porer. Boliglak er en vandbaseret 1-komponent lak, som flyder godt ud på gulvet med en ensartet og smuk overflade til følge. Til gulvoverflader med ekstra slid kan der med fordele benyttes særlig slidstærke og holdbare lakløsninger. Til for eksempel sportshaller, gymnastiksale og kontorområder er en 2-komponent lak en oplagt løsning. Denne kan også anbefales til en familie med hund, kat og mange børn. Ellers er en almindelig 1-komponent boliglak at foretrække. Den slidstærke 2-komponent lak har forskellige benævnelser, herunder:

  • gulvafslibning Ebeltoft og hele Aaarhusområdet tilbydes. Industrilak
  • Traffic lak
  • Sportslak

Lad os hjælpe med lak eller en anden form for gulvbehandling. Kontakt os for en snak om muligheder, så er du godt på vej.

Gulvafslibning Ebeltoft

Vi har efterhånden løst mange gulvopgaver i Ebeltoft og omegn til billig gulvafslibning priser og med kort ventetid. Vi tilbyder både gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling af trægulve i hele Aarhus området og Østjylland. Uanset hvordan dit gamle trægulv ser ud, kan vi hjælpe dig med en gulvopfriskning og gulvforbedring med lak, lud, sæbe, voks eller noget helt andet.

Gulvafslibning Grenå

Her bliver gamle trægulve forvandlet til næsten nye. Med en gulvafslibning og ny gulvbehandling kan dit gulv få nyt liv. Vi har billig gulvafslibning priser og kort ventetid, så kontakt os gerne for en snak om de mange muligheder for at skræddersy en ny gulvoverflade til dig. vi tilbyder gulvafslibning og gulvbehandling til meget konkurrencedygtige priser. Vi behandler plankegulve, parketgulve og lamelgulve og tilpasser træsort, gulvets beskaffenhed til typen af gulvbehandling. Lad det komme an på en prøve! Kontakt os for en snak og få et gratis og helt uforpligtende tilbud på din næste gulvrenovering og gulvopgave.

Gulvafslibning Grenå udføres af Skejby Gulvservice. Alt i afslibning, afhøvling og behandling af trægulve med lak, sæbe, lud, voks og bejdse. Grovslibning, fuldslibning, mellemslibning eller finslibning. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,