Gulvafslibning Mårslet, Tranbjerg og Hasselager

Skejby Gulvservice er specialister i gulvafslibning Mårslet og hele Aarhus området. Også gulvafhøvling, afslibning, gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og måske hvid olie, hvid lak eller hvid lud som på billedet her. Guvlsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine i Aarhus og hele østjylland. Støv og støvfri gulvafslibning samt male først eller afslibe først. Vi er specialister i gulvafslibning Mårslet, Tranbjerg, Hasselager og hele Århus. Billig og dygtig gulvmand i Mårslet tilbyder godt gulvarbejde, god pris samt kompetent rådgivning. Vi tilbyder billig gulvafslibning priser i hele Aarhus området og Østjylland. Afhængig af hvilken gulvbehandling der skal på dit nyafslebne trægulv, giver vi op til 10 års garanti på gennemslid ved almindelig brug. Det giver dig en sikkerhed og tryghed for at dit trægulv er i bedste hænder og at gulvarbejdet udføres håndværksmæssigt korrekt.

Hvad skal der til for at opfriske mit trægulv?

Hvilken gulvbelægning er der i din bolig? I de fleste boliger i danmark er der trægulve, betongulve eller måske linoleum. Heldigvis er træ et populært materiale som gulvbelægning. Ingen gulve holder evigt, og derfor må der ske en gulvopfriskning fra tid til anden. Her har trægulv den fordel, at træ er et fleksibelt materiale som ganske enkelt og nemt kan afslibes og få en ny og anderledes gulvbehandling. Det er også muligt at bringe gulvoverfladen tilbage til det oprindelige, og her er det næsten kun fantasien der sætter en begrænsning. I tilfælde hvor gulvet er behæftet med forskellige fejl og mangler, er det måske ikke nok med en gulvsliber eller almindelig gulvmand. Her skal du måske have fat i andre former for håndværk indenfor gulvbranchen, herunder:

 • Gulvafslibning udføres i Tranbjerg samt hele Aarhus og Østjylland. Afslibning af trægulve samt gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvarbejde. Lak, lud, sæbe, voks eller måske hvid lud, hvid olie eller hvid lak som på billedet her. Også afslibning af dørtrin, trapper, trappetrin, bordplade, køkkenbordplade og andetGulvrenovering
 • Gulvforbedring
 • Gulventreprise
 • Gulvrestaurering
 • Gulvbearbejdning
 • Gulvafhøvling
 • Gulvbehandling
 • Gulvudskiftning
 • Gulvsanering
 • Gulvreparation
 • Gulvlægning
 • Gulvmontering
 • Gulvafslibning

Uanset hvad der skal laves ved dine trægulve, så kan det være en fordel at vælge et gulvfirma med flere forskellige gulvkompetencer. Her vil du så kunne få udført andet end gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling.

Gulvafslibning Tranbjerg

Hos os i Tranbjerg er det en selvfølge, at høj faglighed og god gulvservice går hånd i hånd. Her er du sikker på billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført i høj kvalitet. Normalt benyttes en gulvafslibning til opfriskning af gamle trægulve, men vi oplever ind imellem, at denne ikke kan klare opgaven. Derfor må der benyttes en gulvafhøvling som ved hjælp af skarpe klinger nærmest skræller overfladen af træet. Man kan sige, at en gulvafslibning er en blid og nænsom proces, hvorimod gulvafhøvling er det modsatte.

Gulvafslibning Hasselager

Her i Hasselager møder du kompetente og erfarne gulvslibere og gulvmænd. Vi er din lokale gulvpartner med akut døgnvagt og billig gulvafslibning priser. En gulvafslibning eller gulvafhøvling kan fjerne næsten alle hindringer som måtte være for at få et smukt og slidstærkt trægulv. Ridser, hakker, skævheder, gammel og besværlig overflade kan renovers med afhøvling eller afslibning. Det tilrådes ikke at udføres gulvafhøvling selv som gør-det-selv gulvarbejde, idet enhver unøjagtig kan ødelægge gulvet. Lad derfor en fagmand, en rigtig professionel gulvmand, om gulvafhøvling.

Gulvafslibning Hasselager, Tranbjerg, Solbjerg og Mårslet. Alt i afslibning og afhøvling af plankegulve, parket, og lamelgulve. Randers, Silkeborg og Aarhus står dygtige gulvslibere klar til at hjælpe. Kontakt vores gulvmand og gulvfirma for en snak om dine trægulve. hvid olie, hvid lak og hvid lud som på billedet. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,