Sådan får du udført gulvafslibning i Højbjerg, Viby og Abyhøj

Gulvafslibning i Aarhus området er lige en sag for Skejby Gulvservice. Vi er din lokale partner i øst- og midtjylland og kan hjælpe dig med enhver gulvopgave her i Højbjerg, Viby og Åbyhøj.

Gulvafslibning Højbjerg

Hos Skejby Gulvservice udfører vi afslibning og efterbehandling af trægulve i Højbjerg samt resten af østjylland. Vi er et gulvfirma med fast lav pris og kort ventetid. Billig gulvafslibning priser samt kort ventetid. Vi udfører også gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde, gulvforbedring og afslibning af dørtrin, afslibning af trappetrin, køkkenbordplader, vindueskarme af træ med mere. Plankegulve, parketgulve, og lamelgulve. Vi er en moderne gulvvirksomhed i Højbjerg der udfører alle gulvopgaver i Aarhus området og Østjylland. Her får du altid billig gulvafslibning priser og gulvarbejde udført i bedste kvalitet. Hvordan fjerner man en gammel overflade som klikgulv, tæpper, linoleum? og kan trægulvet nedenunder blive smukt bagefter? Spatel misfarvninger, hakker og ridser kan altid fjernes fra trægulve. Det kræver ofte tålmodighed og energi at ordne et gammelt trægulv med en gammel gulvbelægning. Ofte er gulvet behæftet med fernis og derfor er en gulvafhøvling nødvendigt.

Hvordan afslibes et trægulv?

Forskellige gulvslibere afsliber forskelligt. De har hver især sine specialer, herunder at kunne afslibe hjørner, kanter og under radiatorer. En gulvslibemaskine skal altid håndteres behændigt, hvor gulvmanden må have øje for gulvets forløb. En gulvslibemaskine må aldrig blive stående samme sted, men skal bevæges i bløde cirkelrunder bevægelser forlæns, frem og tilbage. Er der kanter og hjørner, som gulvsliberen ikke kan klare må der benyttes en kantsliber eller en hjørnesliber. Her kan der enten benyttes en trekantsliber eller rystepudser til afslibning af overfladen. Til gulvafslibning anvender vi følgende:

  • Her får du gulvafslibning i Viby, Hasselager og andre steder i Aarhus og Østjyllandsområdet. Afslibning, afhøvling og behandling af plankegulve, parket, og lamelgulve. Gulvforretning, gulvbutik, gulvværksted og gulvsnedkeri findes i Aarhus ikke så langt fra VibyHjørnesliber
  • Rondelsliber
  • Valsesliber
  • Kantsliber
  • Industristøvsuger

Alt udstyr skal benytte autoriseret installation. Endvidere benyttes der følgende gulvværktøj og gulvrekvisitrer til gulvarbejde: Støvposer, høreværn, støvmaske, skrabejern, sndpapir, pudseklods og klude. Herefter er udstyret iorden og afslibningen kan sættes igang.

Gulvafslibning Viby

Vi udfører stort set alle former for gulvarbejde i Viby. Træ og trægulve er vores speciale og tilbyder blandt andet billig gulvafslibning priser og kort ventetid i hele Aarhus området og Østjylland. Såfremt gulvet har meget dybe skader i form af hakker og ridser, kan en gulvafslibning muligvis ikke klar opgaven. Derfor må der anvendes en gulvafhøvling som fjerner høvlspåner og 3 – 4 mm af selve træoverfladen. Vi har netop udført et sådant gulvarbejde i en villa på Silkeborgvej i Viby, til kundens fulde tilfredshed.

Gulvafslibning Åbyhøj

Med mange års erfaring indenfor gulvbranchen, kan vi tilbyde dig den optimale løsning indenfor gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling i Åbyhøj. Her har vi altid billig gulvafslibning priser uden at gå på kompromis med håndværket og den gode kvalitet. Det er selve tykkelsen på trægulvet der bestemmer hvor meget det kan afslibes eller afhøvles. Såfremt der fjernes for meget af trægulvet kan man risikere at bæreevnen forsvinder, gulvet begynder at knirke eller at træet flækker. Derfor frarådes gør-det-selv gulvafslibning, hvilket ofte fører til skader på gulvet.

Afslibning, afhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning Aabyhøj. Alle former for afslibning udføres i Aarhus området, herunder fuldslibning, mellemslibning, grovslibning og letslibning til billig gulvafslibning priser og med kort ventetid. Støv og støvfri gulvafslibning, gulvsliber leje, udlejning af slibemaskiner, gør-det-selv gulvarbejde samt gulvrenovering, gulvrestaurering og gulvarbejder af forskellig slags. Vi har gulvopgaver af forskellig slagsLæs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,