Gulvafslibning Herning, Randers og Ikast

Her på billedet ses gulvafslibning i Herning med hvid olie. Et smukt trægulv som står smukt og slidstærkt. Skejby Gulvservice hjælper dig gerne med afslibning, afhøvling af dine trægulve i Aarhus , Randers og andre steder i Østjylland. Gulvfirma og gulvmænd står klar til at hjælpe dig.Vi udfører kvalitets arbejde med højt serviceniveau i Herning. Gulvafslibning tilbydes til fornuftige priser. Vi har altid billig gulvafslibning priser i Herning. Vi har mange års erfaring med alle typer trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Vi udføre profsessionel gulvslibning, gulvbehandling og afhøvling samt afslibning af trapper, dørtrin med mere.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Der findes mange muligheder når vi taler overfladebehandling af træ og trægulve. Gulvbehandling udføres i forskellige udgaver og kan skræddersyes til den enkelte kundes behov og ønsker. Gulvbehandling giver gulvet et smukt udseende samt en markant længere holdbarhed. Både før, under og efter gulvbehandlingen får du en god gulvservice, med gulvrådgivning, gulvvejledning og en sikkerhed for at trægulve vil forblive slidstærk i fremtiden. Det er vigtig at have et holdbart trægulv, så man ikke behøver en gulvafslibning fra tid til anden, idet træet bliver tyndere for hver gang. Alt gulvarbejde udføres til en pris som du har råd til. Af standard gulvbehandlinger kan vi tilbyde som følger:

  • Gulvafslibning af trægulve i Ikast. Også gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og lud. Afslibning af dørtrin, køkkenbordplader, vindueskarme i træ, trapper og trappetrin. Herudover gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde og gulvopgaver af forskellig art. Skejby Gulvservice er et firma med dygtige gulvmænd som står klar til at hjælpe dig. Også udlejning af gulvslibemaskine og gulvsliber leje. Støv og støvfri gulvafslibning.Lak og lakering
  • Olie og oliebehandling
  • Voks og voksbehandling
  • Lud og ludbehandling
  • Sæbe og sæbebehandling

som alle er rigtig gode behandlinger der give et smukt udseende og en overflade som holder i mange år fremover. Som et alternativ til disse neutrale behandlinger, er det muligt at give gulvet hvidpigment eller bejdse. Hvid lud, hvid lak og hvid olie er rigtig gode og populære behandliger som mange god kan lide. Her får gulvoverfladen den smukke hvide finish, som passer godt til dansk arkitektur, boligindretning, møbel design med mere.

Gulvafslibning Randers

Altid gulvafslibning i Randers og resten af Aarhus området til billig afslibning priser og med kort ventetid. Vi tilbyder kvalitet, garanti og gulvarbejde med et højt serviceniveau. I vores gulvfirma sker der en løbende udvikling inden for gulvslibemaskiner, metode valg, ny teknologi samt de produkter som anvendes til gulvbehandling. Til afslibning af trægulve anvendes der slibepapir, – såkaldt ‘sandpapir’, som idag er meget holdbart i forhold til blot nogle få år tilbage. Endvidere har den ny teknologi medført, at støv og støvfri gulvafslibning næsten er en realitet.

Gulvafslibning Ikast

Høj kundetilfredshed i Ikast når det gælder gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og olie. Vi tilbyder billig gulvafslibning Ikast og hele Aarhus området. Gulvtrends og gulvmode ved vi alt om, idet vi følger med i udviklingen indenfor nye gulvprodukter og trægulve. Som et af Aarhus områdets førende udbydere af gulvrenovering, benytter vi kun dansk producerede professionelle produkter til gulvbehandling.

Alt i gulvafslibning Randers med gulvbehandling af forskellig art. Lud, lak, olie, voks eller sæbe. Udført af dygtige gulvmænd hos Skejby Gulvservice. Kig ind i vores gulvbutik og gulvgalleri for gulvinspiration. Vi er specialister i gulvforbedring, gulvreparation og gulvlægning. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,