Billig gulvafslibning priser i Hadsten, Hammel og Hornslet

Gulvafslibning i Hornslet, Hammel og Hadsten udføres af dygtige gulvmænd hos Skejby Gulvservice. Her finder du et professionelt gulvfirma, der går i detaljen, og udfører forskellige former for arbejde indenfor gulvbranchen. Alle gulvrelaterede opgaver, herunder gulvrenovering, gulvlægning, gulvmontering, gulvrestaurering samt mange andre forskellige typer gulvarbejde.

Gulvafslibning Hadsten

Billig gulvafslibning Hadste, og andre steder i Aarhus området. Gulvservice med gulvrådgivning om gulvrengøring, gulvpleje samt gulvvedligeholdelse. Afslibning af dørtrin, trappetrin, trapper, køkkenbordplader, bordplader og vindueskarme af træ. Gulvbehandling med lakering, ludbehandling, voksbehandling, oliebehandling og bejdsning. Eventutelt hvid olie, hvid lak, eller hvid lud er rigtig gode former for gulvbehandlilngVi tilbyder gulvservice i form af gulvafslibning, gulvafhøvling samt gulvbehandling med lak, olie, sæbe, voks eller lud i Hadsten. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, god gulvservice samt professionel gulvrådgivning og gulvvejledning. Endvidere benytter vi de allerbedste gulvprodukter til selve afslibningen samt efterbehandlingen.

Hvornår benyttes en gulvafhøvling?

Og hvordan afhøvler man trægulve? Trænger dine trægulve til en gulvafhøvling eller er en afslibning nok? Såfremt du har et parketgulv eller lamelgulv er en afhøvling udelukket. Det er nemlig kun massive plankegulve i bløde træsorter som fyr og gran som med fordel kan afhøvles, på grund af det bløde træ. Løvtræ som eg, ask og bøg kan ikke afhøvles på grund af deres hårdhed. Trægulve fra før 2. verdenskrig som ikke har været afhøvlet før, vil have en fernis overflade som skal høvles væk. Den mørke, og til tider bordeaux rødlige, fernis skal afhøvles og efterfølgende afslibes. Den normale fremgangsmåde er en gulvafhøvling og derefter en gulvafslibning for at opnå den rette finish. En gulvafhøvling udføres når der er følgende udfordringer med gulvoverfladen:

  • Gulvbehandling, gulvafhøvling og gulvafslibning i Hammel. Altid billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alle former for gulvarbejde, herunder gulvrestaurering, gulvrenovering, gulvlægning, gulvmontering, gulvopgaver af forskellig slags. Med lud, sæbe, voks, bejdse, olie efterbehandles plankegulve, parketgulve og lamelgulve. Kig gerne forbi vores gulvbutik, gulvforretning eller gulvgalleri. Vi har åbent i gulvværksted, gulvsnedkeri hvor du kan få gulvinspiration.Fernis
  • Skævheder
  • Niveauforskelle
  • Fuldmaling
  • Spartelmasse
  • Bølger
  • Dybe ridser og hakker

Som en tommelfingerregel er gulvafslibningen løsningen, men i tilfælde hvor afslibning er umuligt, må der anvendes en gulvafhøvling. Gulvafhøvling er også en måde at afrette træet, og benyttes også til meget ujævne og skæve gulvbrædder. Til afhøvling anvendes en gulvhøvl, som er en stor elektrisk maskine, der ved hjælpe af skarpe klinger fjerner høvlspåner fra gulvoverfladen. Modsat en nænsom og blid gulvafslibning hvor der anvendes slibepapir (sandpapir), er der stor forskel på de to processer. Gør-det-selv gulvafhøvling kan ikke tilrådes, idet den mindste fejl og upåpasselighed, kan få fatale følger for gulvet.

Gulvafslibning Hammel

Vi elsker gulvarbejde og trægulve, og især de mange gamle og smukke gulve i Hammel. Der er ikke to gulvopgaver som er ens, og derfor fokuserer vi nøje på at udvælge de bedste produkter til de forskellige gulvopgaver. Som en del af vores gode gulvservice tager vi udgangspunkt i kundens behov, ønsker og drømme. Vi tager gulvenes brug, gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse med i overvejelserne og finder sammen den optimale løsninger for kunden, familien og trægulvet.

Gulvafslibning Hornslet

Plankegulve, parketgulve og lamelgulve er de 3 gulvtyper vi arbejder med. Vi giver gerne et godt tilbud med billig gulvafslibning priser og kort ventetid på alt gulvarbejde i Hammel og omegn. Du kan enten ringe til os, sende en sms eller besøge os i vores gulvbutik og gulvgalleri, her har du også mulighed for at få gulvinspiration samt en snak med Gulvbørge.

Afslibning, afhøvling og behandling af trægulve i Hornslet. Gulvafslibning Hornslet til billige penge. Skejby Gulvservice udfører alle former for gulvarbejde i hele Aarhus området med lak, lud, sæbe og voks. Eventuelt med hvid olie, hvid lak og hvid lud. Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,