Lad dine trægulve opfriske med gulvafslibning i Galten, Sabro eller Trige

Gulvafslibning udføres i Galten og resten af Aarhus. Gulvbehandling med olie, lak, lud eller måske en indfarvning med hvidpigment, bejdse eller noget andet. Afslibning af dørtrin, trappetrin samt vindueskarme af træ, for ikke at nævne bordplader, køkkenbordplader og trappetrin. Gulvafslibning i Trige, Galten og Sabro udføres af din lokale gulvpartner. Benyt din lokale håndværker og få dine trægulv opfrisket af Skejby Gulvservice.

Gulvafslibning Galten

Er du på udkig efter et professionelt gulvfirma eller dygtig gulvmænd i Galten? Er vi en seriøs og kvalitetsbevidst guvlpartner, der kan udføre alle tænkelige gulvopgaver til billig gulvafslibning priser. Alle trægulve har sin begrænsning for hvor meget der kan slibes af og derfor skal er en professionel vurdering af gulvets beskaffenhed foretages.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Såfremt du er i tvivl om hvilken gulvbehandling det nyafslebne trægulv skal have, så er der flere forskellig muligheder. Vi kan med god gulvservice, billig gulvafslibning priser og professionelt udført gulvarbejde, hjælpe dig med den optimale gulvløsning. Gulvinspiration kan være nødvendigt og her kan du med fordel kigge forbi en større farvehandel eller byggemarked for at se prøver. Her kan du se forskellige typer gulvbehandling på de mest gængse træsorter som trægulve. Som standard sortiment tilbyder vi følgende:

  • Gulvafslibning Sabro og Aarhus. Gulvafslibning og lakering pris og gulvservice i Aarhus. Slibning og behandling af trægulve udføres af din lokale gulvsliber. Billig gulvsliber med stor gulvslibemaskineLak
  • Hvid lak
  • Lud
  • Hvid lud
  • Olie
  • Hvid olie
  • Sæbe
  • Voks

Det er også muligt at indfarve trægulve med bejdse. Kontakt os gerne såfremt du ønsker at imitere en eksotisk træsort, eller blot en mørk farve. Mahogni, palisander, teak er blot nogle af de mest anvendte farvenuancer til indfarvning af lyse trægulve.

Gulvafslibning Sabro

Vi tilbyder billig gulvafslibning til meget konkurrencedygtige priser og med kort ventetid i Sabro og hele Aarhus området. Geografisk arbejder vi i hele Østjylland og kan også hjælpe dig med alle fag indenfor gulvbranchen. Gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling er blot nogle af gulvarbejder som vi beskæftiger os med.

Gulvafslibning Trige

Besøg vores gulvbutik og gulvgalleri i Trige. Her kan du få gulvinspiration samt se resultater og prøver på kvalitetsbevidst gulvarbejde i Aarhus og Østjylland. Vi udfører alle tænkelige gulvopgaver og er en solid og dygtig gulvpartner indenfor gulvbranchen. Gulvafslibning er vores speciale hvor vore dygtige gulvfolk har mange års erfaring. Ja, de afsliber trægulve dag ud og dag ind, hele året rundt.

Din lokale gulvsliber udfører gulvafslibning i Trige og Aarhus området. Geografisk dækker vi hele østjylland med en rigtig god gulvservice

 Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,