Opfrisk boligens trægulve med gulvafslibning i Egå, Risskov og Skejby

Gulvafslibning af trægulve i Egå tilbydes firmaer og private. Støv og støvfri afslibning. Male først eller slibe først? Gulvsliber leje og udlejning af gulvslibemaskine til gør-det-selv gulvafslibning. Afslibning af dørtrin, trappetrin, bordplade, køkkenbord. Billig gulvafslibning priser og dygtig gulvsliber i Aarhus. Bor du i Skejby, Risskov eller Egå, så lad os afslibe og behandle dine gamle og slidte trægulve. Skejby Gulvservice er et lokalt gulvfirma med speciale i gulvafslibning og gulvbehandling af trægulve i Aarhus og hele Østjylland

Gulvafslibning Egå

Gulvfirma i Egå tilbyder billig gulvafslibning priser og kort ventetid i Egå. Er du på udkig efter en gulvmand eller gulvsliber som kan opfriske dine gamle trægulve i Østjylland og Aarhus området? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi er et gulvfirma som håndterer mangeartede gulvopgaver for private, institutioner og virksomheder. Uanset om dit trægulv skal afslibes, afhøvles eller blot have en kosmetisk ansigtsløftning, står vore dygtige gulvslibere og medarbejdere til rådighed med erfaring og kompetence.

Hvad er gulvlak?

Lak og gulvlak benyttes til overfladebehandling på trægulve, hvor gulvoverfladen skal have en slidstærk og rengøringsvenlig overflade. Inden lakering skal gulvet afslibes og gøres klar til den nye overfladebehandling. Gulvafslibning udføres på slidte, gamle og grimme trægulve, så de får den rette overflade til at kunne påføre lakken. Efter en afslibning er det vigtigt at gulvoverfladen støvsuges ordentlig så gulvet er helt perfekt til at modtage den nye gulvoverflade. Vi benytter som standard en vandbaseret hurtigtørrende boliglak, som giver en hvidlig lys overflade hvor du kan se træets åretegninger og struktur. Lak benyttes med følgende glans efter ønske:

  • Billig gulvafslibning priser og kort ventetid på afslibning i Risskov. Gulvbehandling, gulvafhøvling, gulvrenovering og gulvrestaurering af plankegulve, parket og lamelgulve i Aarhus og hele Østjylland. Højglans
  • Mat
  • Halvmat
  • Silkemat
  • Blank
  • Halvblank
  • Ultramat

Den optimale slidstyrke og overflade påføres gulvet minimum 3 lag lak, dvs. 1 lag primer (grundlak) og 2 lag top lak. For at få en ekstra slidstærk overflade kan vi benytte den robuste 2-komponent lak, som typisk bruges i kontorlokaler, gymnastiksale og sportshaller.

Gulvafslibning Risskov

Mangler du et professionelt gulvfirma eller dygtig gulvmand i Risskov? Så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder alle former for arbejder indenfor gulvbranchen, herunder gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks eller noget andet. Altid billig gulvafslibning priser i Risskov, Aarhus og hele Østjylland.

Gulvafslibning Skejby

Vi er din lokale gulvpartner som står klar til at hjælpe dig med enhver gulvopgave i Skejby og Aarhus området. Vi udfører alle gulvarbejder indenfor gulvbranchen, herunder gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvreparation, gulvforbedring og gulvopgaver af enhver slags. Dog arbejder vi kun med træ og trægulve og altså ikke andre former for gulvbelægning. Dog har vi en smule erfaring med beton, vinyl, linoleum, natursten, marmor, tæpper samt klinker og fliser.

Afslibning af trægulve i Skejby og Aarhus området. Gulvrengøring, gulvpleje og gulvvedligeholdelse. Gulvtjek og gulvvurdering udføres for at se om trægulvet er for tyndt. lak, lud, sæbe, voks eller bejdse er nogle af de behandlinger vi tilbyderLæs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,