Her er din lokale gulvsliber i Brabrand, Tilst og Harlev

På billedet ses gulvafslibning af trægulve i Brabrand. Afslibning af plankegulve, parketgulve, og lamelgulve med gulvbehandling hvid lak, hvid olie og hvid lud. Sæbebehandling lakering og oliebehandling tilbydes af dygtig gulvsliber i Aarhus og Østjylland. Kig evt. forbi vores gulvbutik og gulvgalleri for gulvinspiration. Også gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvopgaver og gulvopgaver af forskellig slags. Støv og støvfri afslibningerGulvafslibning i Tilst, Harlev og Brabrand tilbydes af lokale Skejby Gulvservice. Vi er dit lokale gulvfirma i hele Aarhus området og kan hjælpe dig med opfriskning af boligens trægulve. Her anvender vi forskellig typer af gulvbehandling, herunder lak, olie, lud, sæbe eller hvid lak, hvid lud og hvid olie.

Gulvafslibning Brabrand

Din lokale gulvpartner i Brabrand og Aarhus området med over 20 års erfaring. Vi udfører alle gulvopgaver indenfor træ og trægulve, stort som småt, til billig gulvafslibning priser. Såfremt der er ekstra skader som en gulvafslibning ikke kan klare må der nødvendigvis udføres en gulvafhøvling. Hvordan udføres en gulvafslibning? Formålet med afslibning af trægulve er, at fjerne den gamle og oprindelige gulvbehandling på gulvet. Her benyttes en gulvslibemaskine, som ved hjælp af en valse med sandpapir, fjerner den gamle lak.

Kan gør-det-selv afslibning tilrådes?

Afslibning af trægulve bør udføres af en fagmand, – en professionel gulvmand. Men det kan naturligvis lade sig gøre at udføre ‘hjemmegjort’ gulvarbejde, såfremt man har lyst, tid og kræfter. Ved gør-det-selv gulvafslibning er der flere forskellige maskiner og rekvisitter som skal anvendes, herunder maskiner og og rekvisitter. Det vigtigste er en rigtig god gulvslibemaskine som du kan leje i de fleste byggemarkeder:

  • Afslibning og gulvafslibning i Tilst og Aarhus området. Vi foretager en gulvvurdering og gulvtjek som en del af vores gode gulvservice. Også gulvafhøvling med en stor gulvhøvl, modsat en gulvafslibning som foretages med en gulvsliber, en gulvslibemaskine. Silvan
  • XL-Byg
  • Bauhaus
  • Stark

er nogle af de steder hvor de udlejer ‘hobbyslibere’ til hjemmebrug. Ved gulvsliber leje og udlejning af slibemaskine, kan du hos os leje professionelle gulvslibemaskiner. Såfremt du skal benytte gulvmaskiner, værktøjer og rekvisitter over en længere periode, kan vi hjælpe dig. Vi udlejer kun professionelle gulvslibere i sæt bestående af: Valsesliber, kantsliber, hjørnesliber, rondelsliber og en industristøvsuger.

Gulvafslibning Tilst

Vi er din lokale gulvpartner i Tilst og omegn, herunder hele Aarhus området og Østjylland. Såfremt du står og mangler et dygtigt gulvfirma eller professionel gulvmand til at udføre afslibning af dine trægulve? Så står vi klar til at hjælpe dig med billig gulvafslibning priser. Til udførelse af en gulvafslibning benyttes slibepapir, også kaldet ‘sandpapir’. Grovheden eller finheden af dette kaldes korn, og jo færre korn des grovere afslibning. En professionel gulvmand man straks se hvordan kombinationen af slibepapir skal anvendes for at udføres gulvafslibning håndværksmæssigt korrekt. En typisk gulvafslibning, en såkaldt ‘fuldslibning’ består af 4 – 5 afslibning med forskellig kornet sandpapir. Den første afslibning er med en grovkornet sandpapir (korn 24 – 40), hvorefter der succesivt benyttes finere og finere, for til sidst at slutte af med korn 100 eller 120.

Gulvafslibning Harlev

Vi klarer alt dit gulvarbejde i Harlev, Aarhus og hele Østjylland. Vi er et lokalt gulvfirma i Harlev med kompetencer indenfor gulvbranchen som spænder vidt. Kontakt os for en snak og du får billig gulvafslibning priser der er meget konkurrencedygtige. En gulvafslibning kan som regel fjerne alle former for misfarvninger, ridser og hakker. Dog kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling ved brand- eller vandskader.

Her foretages gulvafslibning i Harlev og andre steder i Østjylland. Vi er specialist i trægulve og er den lokale gulvmand og gulvfirma i Aarhus området. Gulvafslibning eller gulvafhøvling? Støv og støvfri gulvafslibning? Læs mere om gulvafslibning her

Tagged with: , ,