Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

 

Gulvafslibning skaber velvære og giver et meget smukt trægulv. En gulvsliber er selvfølgelig et nødvendigt redskab. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet: Afslibning, afhøvling, polering og med efterfølgende behandling med lak (også 2 komponent), lud, sæbe, olie.

Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning er et meget specielt fag

Oliebehandling af gulvet kan dog ikke skjule ridser eller skader i træet

 • pris
 • terrasse afhøvling
 • gulvbehandlinger
 • køkkenbord afslibning

disse vil grundet den hårde overflade blive mere tydelige. Det er meget vigtigt, at man vælger den rigtige gulvbehandling, så man ikke fortryder det efterfølgende – for man skal helst kunne se tilfreds på sine gulv  i mange år efterfølgende.

Hvad koster gulvafslibning og lakering?

Vores olieprodukter indeholder raffinerede planteolier, der er mindst lige så fleksible som træet, og netop denne kombination af træ og olie giver enestående slidstyrke og beskyttelse mod trykmærker og ridser.

“Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser er muligt hos alle gulvfirmaer”, citat Den-Bette-Gulvmand

Gør-det-selv gulvafslibning?

Det betyder blandt andet, at vi kan give dig 3 års garanti på udført arbejde. Nogle er idag med så lidt glans, at de næsten ser ud som et olieret gulv. Lud og sæbe kræver dog vedligeholdelse, hvis det skal stå rent og pænt i mange år.

Kontakt din lokale gulvmand – en rigtig gulvsliber

Kontakt os hvis du har brug for en gulvbehandling til dit slidte trægulv. Vores gulvsliber er fleksibel og står til rådighed alle ugens dage for Dem i hele København og resten af Sjælland.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det er derfor et populært valg i de danske hjem. Alt efter hvilket produkt du vælger

 • lud
 • lak
 • olie
 • voks
 • bejdse

er det yderst vigtigt, at du rent faktisk læser hvad der er anvist på det. Ved istandsættelsen af de fleste gulve, kan det ofte være nok med en fuldafslibning.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vi bruger førende leverandører inden for lud, herved kan vi sikre dig den gode kvalitet, som vi står indenfor. Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, lakbehandling og ludbehandling.

Din gulvspecialist på Amager og i Valby

Har du brug for en gulvslibning i Valby og på Amager, så rummene kan stå rene og lige i deres originale og autentiske charme? Vi anbefaler, at du som minimum giver dit gulv en ludbehandling hvert femte år.

Tilbud på afhøvling af gulve

Ludbehandling af dit gulv har til formål at bevare den lyse farve på gulve af nåletræ, ask, bøg og andre lyse træsorter. Vi anbefaler dig den korrekte gulvbehandling i forhold til dit gulv.

Hvor meget støv og støvfri gulvafslibning?

Sliber alt for dybt, kan man risikere nedsat slidstyrke, knirken og i værste tilfælde – at gulvafslibning svendborg kan risikere at flække

 • afhøvle gulve
 • trægulv lakering
 • trægulv bambus
 • trægulv der ligner klinker

Den vandbaserede gulner ikke så meget og gulv heller ikke de samme lugtgener som den spritbasserede.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,