Gulvafslibning Aarhus

Billig gulvafslibning pris

Billig gulvafslibning pris, får du her hos os på konkurrencedygtige vilkår. Såfremt overfladebehandlingen på dit parket eller plankegulv har fået adskillige ridser, eller i fald olien eller lakken er tyndslidt, så kan det være tid til en afslibning af trægulve og en ny gulvbehandling.

Billig gulvafslibning pris

Billig gulvafslibning pris,

Billig gulvafslibning pris?

Men hvad gulvbehandlingen og du selv overfladebehandler, eller modsat. Derudover afhænger prisen ydermere en stor del af, hvor i kongeriget du må have klaret gulvarbejdet. Dette udspringer af, at lønningerne til gulvmændene meget rundt om i kongeriget, hvorpå prisen for gulvopgaver normalt svinger overordentligt afhængigt af hvor i landet.

Hvor får man en billig gulvafslibning pris?

Derfor, så vil du dog regne med en anselig fornuftigere gulvafslibning pris for forbedring af parket og plankegulve end et nyt plankegulv. Dette beror på, at der ikke vil benyttes lige så dyre materialer, og desforuden tager gulvforbedringen i reglen heller ikke lige så lang tid at føre ud i livet. Herunder ser du et priseksempel på en renovering inden for afslibning af trægulve. Vi tager for givet, at du selv ønsker foretage overfladebehandling af pankegulvet eller parketgulvet, hvormed gulvmanden kun bør stå for selve fornyelsen af plankegulve og parket. I det andet priseksempel er det en forudsætning, at gulvsliberen både må klare forbedringen af gulve og den tiltrængte overfladebehandling. Vi har brugt en dobbelt behandling med 3 x lakering med boliglak i eksemplet.

Et gulv på 30 kvadratmeter
Forbedring af plankegulve og parket uden behandling
Pris pr. kvadratmeter kr. 73 inklusive 25% moms

Et plankegulv gulvslibningen til en uddannet gulvspecialist, er der påfølgende fordele:

 • En professionel gulvafsliber har alt de nødvendige rekvisitterpå forhånd
 • Løsningen bliver fuldendt når en fagmand klarer gulvopgaven
 • Gulvsliberen tager højde for selv de aller mindste detaljer, når han må opgøre løsningen – heriblandt ståhøjde, lysets retning mv.
 • Du bør ikke benytte din fritid på at sætte dig ind, hvordan opgaven løse perfekt, og samt slipper for at spolere plankegulvet og parket
 • Du kan ødelæge parket og plankegulvet ved forfejlet afslibning – her er købe af et nyt trægulv med gulvmontering eneste løsning. Det er bekosteligt og mange gange dyrere end ifald du havde bestilt en professionel gulvfagmand til at klare opgaven i første omgang.

Hvordan finder jeg den mest lukrative gulvafslibning pris  Dersom du vil indhente tilbud på gulvslibning, anbefaler vi, at du anvender vores billig gulvafslibning pris.

Få svar på efterfølgende når du anvender os:

 • Hvad er prisen på gulvafslibning?
 • Kan jeg lægge linoleum på parketgulv?
 • Hvor meget støver gulvslibning?
 • Hvad er gulvafhøvling?
 • Hvordan fjerner du spartel fra et trægulv?
 • Hvad er prisen på afhøvling?

Billig gulvafslibning pris er en proces til at fjerne hakker, ridser og slid på et gulv. Det vil for det meste være for at fjerne ridser, hakker eller misfarvninger, eller det kan være for at fjerne den resterende gulvbehandling sædvanligvis olie eller lakering.

Hvor får man billig priser på gulvafslibning?

Inden man begynder at afslibe et gulv, vil man sørge for at dykke samtlige søm og stifter ned til 2-3 mm under gulvets overfladebehandling. I øvrigt bør man blandt andet sørge for at fjerne fejelister, udskifte beskadiget træ, spartle huller, gøre gulvet rent samt tømme rummet for genstande og møbler og interiør.

Hvilket maskiner, rekvisitter og værktøj anvender gulvsliberen?

Gulvarbejdets omfang er afgørende for hvilket maskiner, rekvisitter og værktøj der anvendes til afslibning af gulve:

 • Gulvsliber
 • Valseslibemaskine
 • Slibebånd i forskellige korn
 • Slibeolie
 • Diverse rekvisitter til fjernelse af lister, spartelmasse mv.
 • Lak, lud, olie til efterbehandling

Lad os eller en anden fagmand udføre gulvarbejde i dit hjem, og slippe uden om alt besværet. Således er du godt på vej til at få et smukt og holdbart gulvafslibning århus pris til en billig gulvafslibning pris

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

 

Gulvafslibning skaber velvære og giver et meget smukt trægulv. En gulvsliber er selvfølgelig et nødvendigt redskab. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet: Afslibning, afhøvling, polering og med efterfølgende behandling med lak (også 2 komponent), lud, sæbe, olie.

Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser

Gulvafslibning er et meget specielt fag

Oliebehandling af gulvet kan dog ikke skjule ridser eller skader i træet

 • pris
 • terrasse afhøvling
 • gulvbehandlinger
 • køkkenbord afslibning

disse vil grundet den hårde overflade blive mere tydelige. Det er meget vigtigt, at man vælger den rigtige gulvbehandling, så man ikke fortryder det efterfølgende – for man skal helst kunne se tilfreds på sine gulv  i mange år efterfølgende.

Hvad koster gulvafslibning og lakering?

Vores olieprodukter indeholder raffinerede planteolier, der er mindst lige så fleksible som træet, og netop denne kombination af træ og olie giver enestående slidstyrke og beskyttelse mod trykmærker og ridser.

“Gulvafhøvling og billig gulvafslibning priser er muligt hos alle gulvfirmaer”, citat Den-Bette-Gulvmand

Gør-det-selv gulvafslibning?

Det betyder blandt andet, at vi kan give dig 3 års garanti på udført arbejde. Nogle er idag med så lidt glans, at de næsten ser ud som et olieret gulv. Lud og sæbe kræver dog vedligeholdelse, hvis det skal stå rent og pænt i mange år.

Kontakt din lokale gulvmand – en rigtig gulvsliber

Kontakt os hvis du har brug for en gulvbehandling til dit slidte trægulv. Vores gulvsliber er fleksibel og står til rådighed alle ugens dage for Dem i hele København og resten af Sjælland.

Hvilken gulvbehandling skal jeg vælge?

Det er derfor et populært valg i de danske hjem. Alt efter hvilket produkt du vælger

 • lud
 • lak
 • olie
 • voks
 • bejdse

er det yderst vigtigt, at du rent faktisk læser hvad der er anvist på det. Ved istandsættelsen af de fleste gulve, kan det ofte være nok med en fuldafslibning.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Vi bruger førende leverandører inden for lud, herved kan vi sikre dig den gode kvalitet, som vi står indenfor. Læs om de forskellige anbefalinger på vores øvrige sider: oliebehandling, lakbehandling og ludbehandling.

Din gulvspecialist på Amager og i Valby

Har du brug for en gulvslibning i Valby og på Amager, så rummene kan stå rene og lige i deres originale og autentiske charme? Vi anbefaler, at du som minimum giver dit gulv en ludbehandling hvert femte år.

Tilbud på afhøvling af gulve

Ludbehandling af dit gulv har til formål at bevare den lyse farve på gulve af nåletræ, ask, bøg og andre lyse træsorter. Vi anbefaler dig den korrekte gulvbehandling i forhold til dit gulv.

Hvor meget støv og støvfri gulvafslibning?

Sliber alt for dybt, kan man risikere nedsat slidstyrke, knirken og i værste tilfælde – at gulvafslibning svendborg kan risikere at flække

 • afhøvle gulve
 • trægulv lakering
 • trægulv bambus
 • trægulv der ligner klinker

Den vandbaserede gulner ikke så meget og gulv heller ikke de samme lugtgener som den spritbasserede.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til snarest ansættelse søger vi efter en kyndig og professionel gulvsliber til at varetage flere kategorier af opgaver indenfor gulvafhøvling. Man skal have kompetencer indenfor gulvtekniske og trætekniske udfordringer, derunder afhøvling. Fast hyre forudsættes idet vores ordreindgang er i konstant vækst.

Gulvsliberer

Gulvsliber

Dygtig gulvsliber søges til afhøvling

Dine primære arbejdsopgaver vil være slibning af gulve og efterbehandling af plankegulve og parketgulve for erhvervskunder, boligselskaber og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre lokalekompetente gulvmænd, dog alene ved mindre opgaver. Således får du fri telefon og firmabil stillet til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi regner med, at du har høj erhvervsmæssig fremsyn og kan arbejde uafhængig med en venlig opførsel overfor vore mange kunder. Som medarbejder skal du kunne lave følgende arbejdsopgaver selvstændigt:

 • Afhøvling af malede gulve
 • Afslibning af egetræsbord
 • Afslibning af lakeret bord
 • Afslibning af sofabord
 • Sæbebehandling af trægulv
Trætekniske udfordring og perspektiver

Her er den lokale gulvsliber der lever af at høvle kundens gulv. Vi tilbyder blandt andet:

 • Gulvjob
 • Gulvlægning
 • Boning

i bedste kvalitet til favorable gulvafslibning priser. Alt gulvrenovering udføres af dedikerede gulvhåndværkere.

Lidt om vores gulvfirma og dygtige gulvmænd

Siden starten i 1998 har vi lavet gulvrenovering samt gulv bearbejdning rundt omkring i hele landet. Med speciale i opfriskning og renovering af parket- eller plankegulve har vi foretaget gulvreparationer i Odense, Aarhus og København samt visse andre områder i Danmark. Især indenfor høvling, slibning og gulvbehandling har gulvfirmaet fået en væsentlig opfriskerrolle indenfor den professionelle del af gulvbranchen, med bedste kvalitet til favoragle priser.

Gulvafslibning, gulvsliber leje og gulvafhøvling

Vi er et gulvforetagende der er vidtberømt for robust gulvafslibning pris århus, hvor der lægges vægt på samspillet mellem høj kvalitet, gulvteknisk ekspertise og billig gulvafslibning priser. Mester og medarbejdere har alle fokus på indemiljø, arbejdsmiljø samtminimering af støj og støv.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , ,

Afslibning

Afslibning og overfladebehandling af slidte og gamle trægulve finder du her. Afslibning af trægulve tilbydes af erfarent gulvfirma med mange års ekspertise og erfaring indenfor gulvarbejde til dit gulv af træ i hjemmet? er hjælpen nær valg. Du kan blot at ringe til os for rådgivning om hvad vi kan gøre for dig. Ved at gøre brug af dygtigegulvfolk vil du sikker på veludført gulvafslibning til glæde og gavn hos din familie.

Afslibning

Afslibning

Billig afslibning af trægulve?

Forbedring af familiens trægulve forvandler boligen med velvære til følge. Bedre velvære og Bedre harmoni opnår man ved at sammenholde blandt andet farver på vægge, boligens indre, boligindretning, indretning af gulvene, arkitektur. I forbindelse med Opfriskning af boligens gulv af træ får vi ofte følgende spørgsmål:

 • Hvordan sliber man et grimt og gammelt trægulv?
 • Hvordan afslibes et slidt trægulv?
 • Hvordan kan grimme og gamle trægulve afslibes?
 • Kan grimme trægulve afslibes?
 • Kan grimme og slidte trægulve slibes eller afhøvles?
 • Kan et meget slidt trægulv afhøvles og afslibes?
 • Hvordan afsliber man bedst et meget gammelt og slidt trægulv?
 • Hvem kan afslibe et grimt trægulv?
 • Hvem sliber et meget gammelt trægulv?
 • Afslibning af dørtærskel og vinduesbor?

Afslibning af plankegulve og parketgulve er vores primære beskæftigelse, men vi sliber også andre vandrette træemner, herunder afslibning af:

 • Toiletbord
 • Balkon
 • Malet bord
 • Skibsplanker
 • Lakeret egetræsbord
 • Gammel lak
 • Dørtærskler
 • Dansegulv

Efter slibningen kan træet overfladebehandles med lud, olie, lak, sæbe, voks og bejdse. Måske med hvid lak, hvid olie og hvid lud. Alle typer efterbehandlinger kan anbefales især: Sæbebehandling, oliebehandling, lakering, voksbehandling eller bejdsning og hvidpigmentering. Hvid ludbehandling, hvidlakering og hvidoliering er gode overfladeløsninger som adskillige kunder kan lide.

Afslibning og efterbehandling af gamle og slidte gulve?

Udover slibning er vi også leveringsdygtig af typisk gulvrenovering, herunder:

 • Gulvafhøvling
 • Gulvbearbejdning
 • Gulveftersyn
 • Gulvlægning
 • Gulvbearbejdning
 • Gulvvurdering
 • Gulvtjek

Uanset hvilke gulvproblemer du har så benyt vores gulvfirma. Alt afslibning og gulvarbejder udføres under ét tag hos os, uanset bearbejdningens art. Om du bor i Aarhus, København, Odense eller Amager, er vi behjælpelig.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , ,

Dørtrin

Dørtrin betegnes også fodtrin, fodspark, tærskler, dørtærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele der findes. De er udsat for slitage og spark i langt højere grad end hjemmets gulv. Afslibning af dørtrin laves af os, et lokalt gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Dørtrin

Dørtrin

Hvordan får jeg billig afslibning af dørtrin?

Ifald du har parket- eller plankegulve, vil ethvert gulvarbejde blive løst af vore dygtige lokale gulvmænd. Sandt nok er vores specialitet gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores erfaring, ekspertiser og kompetencer virkelig får fri udfoldelse. Trods det spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af parketgulve og plankegulve og store gulvrenoveringer. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få et godt udfald gulvløsning med garanti.

løft din hjertenskær over dørtrinnet!

Det er en hedensk tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er altid den værst tænkelige og frembringer en hel del knubs, slid og stød. Det betyder, at materialet hyppigt er af en hård træsort, som kan tåle den store ubestkyttethed og belastning. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så derved er flere dørtrin fabrikeret i egetræ og eg. For det meste vil rummenes dørtrin få den samme overflade som de tilstødende plankegulve eller parket har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig pænt resultat.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har flere benævnelser, som mange gange anvendes tilfældigt. Herunder:

 • Dørtærskel
 • Bundstykke
 • Fodtrin
 • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i døråbningen, som i bredde og længde modsvarer dørens underkant. Det dæmper støj og isolerer mod kulde og træk. Det giver en naturlig deling af rummet, der er hensigtsmæssig ved rengøring, vedligeholdelse og pleje.

Hvorfor produceres dørtrin i eg?

Som tidligere nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor udnyttelse. Hvilket gør dem modtagelige og kan afkræve ofte slibning end gulve af træ samt en uopslidelig overfladebehandling. I adskillige gulvopgaver lakeres trinnene skønt plankegulvet får en anden gulvovefladen som lud, voks, olie eller sæbe

Til hvad nytte runder dørtrin?

Brug og slid og mange års anvendelse af bundstykker i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket opleves navnlig ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran der har været brugt i mange generationer. Udhulede dørtrin kan almindeligvis slibes plane, men vi noterer flere gange arbejder hvor en udskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundstykker, bundkarme, fodspark og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I en række nye moderne boliger og hjem har trægulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i egetræ og eg, bruges den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Derved opnås et usandsynlig solidt trin med fin holdbarhed og kvalitet.

Fagmand i renovering af dørtrin

Vi er experter i gulvslibning, gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, trappetrin, tærskler, bordpladersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

 

Tagged with: , , , , ,

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris samt priser på gulvforbedring er indiskutabelt billigst her. Få den fornuftigste gulvafhøvling pris fra et hæderkronet gulvfirma med erfarne gulveksperter. Trænger trægulvet i soveværelset, stuen eller hele hjemmet til en opstramning? Kan en afslibning ikke fjerne misfar4vninger, hakker og ridser i dit trægulv?

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris?

I dette tilfælde kan du få brug for høvling af dine trægulve. For at kunne finde en kanongod afhøvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvordan og hvor du skal søge samt hvad du ønsker. I denne guide hjælper vi dig videre til at finde de billigste priser på gulvafhøvling, samt til at kende forløbet. Vi ser nærmere på, hvad høvling er? Hvorfor og hvornår man høvler sit gulv? samt hvilke maskiner og rekvisitter gulvmanden som regel bruger til din gulvafhøvling.

Hvordan får du den billigste gulvafhøvling pris?

For at kunne finde frem til den bedste gulvafhøvling pris bør du skaffe dig et tilbud fra os samt andre gulvfolk. Husk, at du altid kan få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvafhøvling her hos os. Derudover giver vi altid rådgivning og vejledning uden uden ekstraomkostninger. Herefter har du fået en rigtig god gulvrådgivning, og er sikker på veludført gulvslibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på gulvrenovering er central og betyder noget for alle. For hvad er prisen på høvling af trægulve i virkeligheden?

Det er lidt indviklet og næsten umuligt at give et entydigt svar på. Prisen beror nemlig på utrolig diverse forskellige elementer såsom sted, deriblandt areal, gulvbehandling, geografi og gulvtype m.m

Gulvafhøvling og/eller afslibning?

Adskillige firmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med gulvslibning samt en efterbehandling. Hvis du er uforsigtig, kan du få en gulvfagmand til at udføre gulvafhøvlingen, så du selv kan foretage gulvslibningen. Dog vil du møde, at talrige gulvslibere har en minimums pris, hvorfor små opgaver er forholdsvis dyrere. Således kan det betale sig at få udført større gulvarbejder.

Hvorhenne finder jeg en solid og dygtig gulvmand og gulvfirma gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en proces, hvor gulvspecialisten anvender en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvhøvler’, til at høvle de massive gulvplanker ned inden slibningen. Afhøvling foregår i almindelighed med en gulvhøvler, som ved hjælpe af små påsatte knive afhøvler det massive trægulv. Der afhøvles høvlspåner når maskinen går i dybden af trægulvet. Gulvafhøvling er en besværlig opgave, der ikke kan laves som gør-det-selv gulvarbejde. Vi foreslår derfor altid, at du benytter en professionel fagmand til din gulvafhøvling – herpå kan du udføre gulvafslibningen selv.

Hvornår er gulvafhøvling nødvendigt?

Gulvafhøvling er nødvendigt inden selve gulvafslibningen kan benyttes. Her benyttes afhøvling af trægulve når:

 • Der er fernis på det massive bræddegulv
 • Der er limrester på trægulvet
 • Der er markante hakker og ridser i træet
 • Der er misfarvning og grimme pletter
 • Der er store ujævnheder på gulvet

I i hovedparten af disse tilfælde er det bydende nødvendigt at høvle trægulvet helt ned, inden man kan afslibe det.

Afhøvling af trægulve?

En gulvafhøvling går mere i dybden end en gulvafslibning, hvorfor det ikke er alle typer trægulve, der kan klare en gulvafhøvling. Såfremt dit gulv har været afhøvlet adskillige gange før, kan det sikkert ikke afhøvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Skriv eller ring gerne, hvis du er usikker på om trægulvet kan klare en afhøvling eller ej.

Hvilke rekvisitter bruger håndværkere til gulvafhøvling?

I i rigtig mange tilfælde vil håndværkeren anvende en egentlig gulvhøvlemaskine til at afhøvle dit massive gulv i dybden. Foruden gulvafhøvlingsmaskinen vil gulvsliberen som regel også medtage det fornødne maskiner og værktøjer til at klare en efterfølgende gulvslibning – det kan være almindeligt værktøj til fjernelse af søm, lister mv. Det kan også være en slibemaskine, slibeolie, slibebånd samt lud, olie og lak til behandling og lignende.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Såfremt du har planer om at leje gulvafslibning holstebro og rekvisitter, så kan dette lade sig gøre hos de fleste byggemarkeder og malerforretninger eller muligvis hos gulvfagmanden

 

Tagged with: , , , , , , , , , , ,

Olie

Olie og oliebehandling af parket og plankegulve tilbydes til en rimelig pris. Denne efterbehandling giver træets ved en flot glød og er temmelig moderne på både lyse og mørke træsorter. Oliebehandling som efterbehandling karakteriseres også gulvolie for ikke at forveksle den med andre typer olie.

Olie

Olie

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve?

Er dit gulv blevet forslidt samt den originale farve forsvundet? Så er en ny oliering påkrævet. Træet mættes med en hærdende olie der er holdbar, hårdfør, rengøringsvenlig samt yndig at bese. som helhed en rigtig eminent overfladebehandling som er oppe i tiden.

Gulvolie til plankegulve eller parket

Gulvolie danner træet dybde uanset om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet pointeres og bliver yderligere fremstående. Oliebehandling bruges desuden på ordplader af træ i køkkener hvor der tabes fedtstof, hvilket viser at det er en hensigtsmæssig og suveræn overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af parketgulve?

Olie giver lyst træ en lidt honning agtig farve, der er meget flot. I kraft af gulvolie får du et flot og naturligt gulv, som vil træde frem som tørt og rustikt. Oliebehandlede parket kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid gulvolie med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås uden og med hvidpigment. Hvidpigmenteret olie er en ganske hensigtsmæssig gulvbehandling, som passer perfekt til et nyrenoveret lyst parket eller plankegulv. Lyse træsorter som ask, bøg, eg og fyr får den yndede lys grå-hvidlige patina som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv efterbehandling

Oliebehandling kan udføres som gør-det-selv gulvarbejde eller af en dygtig gulvfagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Med fornuftige gulvafslibning priser, er vi en rigtig god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret pankegulv eller parket

Et oliegulv må vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Når det bliver uhumsk anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , ,

Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af parketgulve og plankegulve tilbydes. Forudsat du ønsker et nydeligt pankegulv eller parket med et naturligt look, er sæbe en formidabel overflade løsning. Lud og ludbehandling kombineres udmærket med gulvsæbe og sæbebehandling, for en lys patina. parketgulvet eller plankegulvet vaskes tit, så den bevarende løsning bevares, fortrinsvis én gang ugentlig.

Sæbe

Sæbe

Hvad er sæbebehandling?

Til sæbebehandling af parket og plankegulve benyttes en gulvsæbe som er bestemt til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbebehandling eller som sæbespåner der udrøres i lunkent vand. På nyslebne og ubehandlede parketgulve benyttes en ekstra fed sæbeblanding indtil gulvet er grundmættet med sæbevask. Et parketgulv eller plankegulv der sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 3 – 5 gange gulvvask. Plankegulvet eller parketgulvet skal være godt tørt imellem hver vask. Anvend instruktionerne på indpakningen og vær særligt opmærksom på vaskeretning, blandingsforhold og tørretid.

Gulvsæbe eller sæbe?

Efterbehandlingen benyttes på ludbehandlede og ubehandlede parket. Fordelen ved lud og ludning af gulve af træ, er at gulvet ikke bliver misfarvet og gult. I fald du ønsker et naturligt og lyst parket eller plankegulv, kan vask med gulvsæbe eller sæbespåner foreslås.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask bruges en sæbe der er beregnet til trægulve og træ. Gulvsæbe er tyktflydende med flere forskellige funktioner. Deriblandt at rengøre gulvet og beskytte træet. Der kan købes færdigblandet sæbebehandling fra for eksempel Probat, Faxe, Trip Trap og mange andre. Anvend lunken vand idet brandvarmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Hvid sæbe eller natur sæbe?

Sæbe til gulvvask findes som som natur eller hvid. Farven på gulvet kan justeres op eller ned afhængig af sæben som benyttes. Ønskes derimod en hvid farve anvendes den hvide gulvvask.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været brugt som overfladebehandling i mange generationer. Ønskes det rustikke, naturlige og sandskurede udseende, er gulvvask med sæbe den korrekte efterbehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvspecialist til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med gulvsæbe følges instruktionen på sæbens emballage. Kontakt os gerne i fald du er i tvivl.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , ,

Voks

Gulvvoks og voksbehandling af træ og gulve har været benyttet som en ubetydelig overflade i de seneste mange år. I gamle dage benyttede man flittigt gulvvoks som gulvbehandling idet muligheder som olie og lak ikke eksisterede på daværende tidspunkt. Gulvbehandlingen gav et stort arbejde med den krævende gulvvedligeholdelse.

Voks

Voks

Hvad er bonevoks og voks?

Et voksbehandlet trægulv kan blive spejlblank. Voks anvendes ikke kun på parket- eller plankegulve men også andre gulvbelægninger, såsom natursten, linoleum mv.

Hvad er bonede plankegulve og parketgulve?

Voksning er en behandling der påkræver ubeskrivelig meget arbejde. Den glansfulde og yndige overflade fås ved boning med en high speed buffer, en maskine som opvarmer voksen med meget høj hastighed. Ved daglig vedligeholdelse anvendes almindelig gulvpolering. High Speed gulvpolering benyttes som interval pleje og pasning.

Buffer polermaskine og voksbehandling?

Buffer er en højhastigheds blanknings, der er særdeles effektfuld og tidsrøvende. De spejlblanke gulv  i supermarkeder er buffer poleret. Bufferpoleringen varmer voksen op, som derpå blank poleres. Denne metode giver en slidstærk, poleret og rengøringsvenlig løsning.

Bonevoks og voksbehandling

Voksning og boning stiller store krav og er utrolig tidskrævende. Denne overfladebehandling udføres som oftest kun på ejendomme med ansatte eller tjenestefolk med viden og efaring indenfor denne måde, herunder på godser og slotte. Dette ualmindelige virkefelt er lige ved at være i glemmebogen og på voldsom retur.

Hvad er ludbehandling og ludvoks?

Ludbehandling anvendes tilligemed i forbindelse med bonevoks og voksning. Her påføres gulvfladen en ludvoks som giver en rengøringvenlig og næsten vedligeholdelsesfri gulvoverflade. Her er det ikke nødvendigt med en boning, men blot almindelig gulvvask med voksholdig sæbe. Ludvoks er desuden en efterbehandling som sjældent bruges, men er nyttig til naturlige og lyse parketgulve og plankegulve.

Alternativer til bonevoks og voksning

Gulvlak og gulvolie er gode alternativer til voks og voksning. Her henholdsvis mættes træet med hærdende olie eller forsegles med lak. Begge disse gulvbehandlinger kan ligeledes poleres og blankes op.

Ring, mail eller skriv gerne for flere info om voksede parket- eller plankegulve.

 

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af topprofessionelle fagfolk med års viden indenfor afhøvling. Behøver dit trægulv til en høvling? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med niveauforskelle eller en besværlig gulvflade? Så vil en gulvafhøvling behandlingsmåden. Ved besværlig lak eller andre skader, kan høvling også være en valg.

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Hvornår anvendes en høvling?

Spartelmasse og fuldmaling kan også være ting der er skyld i, at en gulvafhøvling er nødvendig. Ligesom skævheder og niveauforskelle i trægulvet er en god udfordring. Her er det nødvendigt stabilisere gulvoverfladen med en kraftig og stor gulvhøvl. Afhøvling bruges på plankegulve, hvor en afslibning ikke kan udføres, for eksempel ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Bølger
 • Tæpperester
 • Spartel
 • Dybe hakker
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Stærk lak

Hvad er høvling?

Høvling af plankegulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor gulvmanden vil være grundig eller rutineret. Upræcis høvling kan give skader eller niveuforskelle i træet. Høvling stiller betydelige minimalkrav til fagmanden, idet den store gulvhøvlemaskine virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 4 millimeter af træfladen, hvilket også kan være en mulighed ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved uden videre hvad der skal til. At afhøvle et trægulv kræver blidhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv afhøvling. Hvis gulvafhøvlingen ikke laves godt, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at anvende os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og kort ventetid.

Afhøvling og gulvafslibning

Efter at gulvafhøvlingen er foretaget vil plankegulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvslipning, for at få den rette overflade før gulvbehandlingen iværksættes. Her kan træet påføres voks, lud, lak, sæbe eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning vil være rigtig let slibning, grovslibning, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Endvidere er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv fornyes?

Efter en gulvafhøvling, gulvslipning og gulvbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne se, at det massive trægulv har været kaput. Massive gulve bør altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste valg. Ved vores gulvarbejde får vi en del relevante spørgsmål om gulve, herunder:

 • Erfaring med høvling
 • Gulvafhøvling maskine til salg
 • Hvad koster afslibning af gulve
 • Gulvafslibning og lakering
 • Indhent tilbud påafhøvling
 • M2 pris afhøvling
 • tilbud høvling
 • Høvling pris trappe

Her på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du har lyst til mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din håndværker vil altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er nødvendigt. Såfremt dit trægulv trænger, så kontakt os gerne og få høvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit trægulv. Vi har billig gulvafhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at forny og opfriske dit gamle massive gulv med en gulvafhøvling

Tagged with: , ,
Top