Gulvafslibning Aarhus

Billig gulvafslibning priser i Aarhus > Blog

Dørtrin

Dørtrin betegnes også fodtrin, fodspark, tærskler, dørtærskler og bundkarm er nogle af de mest udsatte bygningsdele der findes. De er udsat for slitage og spark i langt højere grad end hjemmets gulv. Afslibning af dørtrin laves af os, et lokalt gulvfirma med stor viden og erfaring. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvordan får jeg billig afslibning af dørtrin?

Ifald du har parket- eller plankegulve, vil ethvert gulvarbejde blive løst af vore dygtige lokale gulvmænd. Sandt nok er vores specialitet gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling, hvor vores erfaring, ekspertiser og kompetencer virkelig får fri udfoldelse. Trods det spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afslibning af parketgulve og plankegulve og store gulvrenoveringer. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, kan du forvente at få et godt udfald gulvløsning med garanti.

løft din hjertenskær over dørtrinnet!

Det er en hedensk tradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet umiddelbart efter vielsen. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for parrets fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvilken funktion har et dørtrin?

Placeringen af dørtrin er altid den værst tænkelige og frembringer en hel del knubs, slid og stød. Det betyder, at materialet hyppigt er af en hård træsort, som kan tåle den store ubestkyttethed og belastning. Den hårdeste træsort vi har i Danmark er eg. Så derved er flere dørtrin fabrikeret i egetræ og eg. For det meste vil rummenes dørtrin få den samme overflade som de tilstødende plankegulve eller parket har. Dette skaber et smukt gulv og giver et rigtig pænt resultat.

Dørtærskel og bundstykke?

Et dørtrin har flere benævnelser, som mange gange anvendes tilfældigt. Herunder:

 • Dørtærskel
 • Bundstykke
 • Fodtrin
 • Fodspark

Dørtrin er et lille trin i døråbningen, som i bredde og længde modsvarer dørens underkant. Det dæmper støj og isolerer mod kulde og træk. Det giver en naturlig deling af rummet, der er hensigtsmæssig ved rengøring, vedligeholdelse og pleje.

Hvorfor produceres dørtrin i eg?

Som tidligere nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor udnyttelse. Hvilket gør dem modtagelige og kan afkræve ofte slibning end gulve af træ samt en uopslidelig overfladebehandling. I adskillige gulvopgaver lakeres trinnene skønt plankegulvet får en anden gulvovefladen som lud, voks, olie eller sæbe

Til hvad nytte runder dørtrin?

Brug og slid og mange års anvendelse af bundstykker i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Hvilket opleves navnlig ved bløde træsorter som fyr, lærk og gran der har været brugt i mange generationer. Udhulede dørtrin kan almindeligvis slibes plane, men vi noterer flere gange arbejder hvor en udskiftning er nødvendigt.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundstykker, bundkarme, fodspark og fodtrin er alle en del af selve dørkarmen. I en række nye moderne boliger og hjem har trægulvene ingen dørtrin.

Fodspark eller fodtrin?

Ved at vælge trin i egetræ og eg, bruges den hårdeste træsort vi har i Danmark og Skandinavien. Derved opnås et usandsynlig solidt trin med fin holdbarhed og kvalitet.

Fagmand i renovering af dørtrin

Vi er experter i gulvslibning, gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, trappetrin, tærskler, bordpladersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , ,

Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris samt priser på gulvforbedring er indiskutabelt billigst her. Få den fornuftigste gulvafhøvling pris fra et hæderkronet gulvfirma med erfarne gulveksperter. Trænger trægulvet i soveværelset, stuen eller hele hjemmet til en opstramning? Kan en afslibning ikke fjerne misfar4vninger, hakker og ridser i dit trægulv?

Gulvafhøvling pris?

I dette tilfælde kan du få brug for høvling af dine trægulve. For at kunne finde en kanongod afhøvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvordan og hvor du skal søge samt hvad du ønsker. I denne guide hjælper vi dig videre til at finde de billigste priser på gulvafhøvling, samt til at kende forløbet. Vi ser nærmere på, hvad høvling er? Hvorfor og hvornår man høvler sit gulv? samt hvilke maskiner og rekvisitter gulvmanden som regel bruger til din gulvafhøvling.

Hvordan får du den billigste gulvafhøvling pris?

For at kunne finde frem til den bedste gulvafhøvling pris bør du skaffe dig et tilbud fra os samt andre gulvfolk. Husk, at du altid kan få et uforpligtende og gratis tilbud på gulvafhøvling her hos os. Derudover giver vi altid rådgivning og vejledning uden uden ekstraomkostninger. Herefter har du fået en rigtig god gulvrådgivning, og er sikker på veludført gulvslibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på gulvrenovering er central og betyder noget for alle. For hvad er prisen på høvling af trægulve i virkeligheden?

Det er lidt indviklet og næsten umuligt at give et entydigt svar på. Prisen beror nemlig på utrolig diverse forskellige elementer såsom sted, deriblandt areal, gulvbehandling, geografi og gulvtype m.m

Gulvafhøvling og/eller afslibning?

Adskillige firmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med gulvslibning samt en efterbehandling. Hvis du er uforsigtig, kan du få en gulvfagmand til at udføre gulvafhøvlingen, så du selv kan foretage gulvslibningen. Dog vil du møde, at talrige gulvslibere har en minimums pris, hvorfor små opgaver er forholdsvis dyrere. Således kan det betale sig at få udført større gulvarbejder.

Hvorhenne finder jeg en solid og dygtig gulvmand og gulvfirma gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en proces, hvor gulvspecialisten anvender en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvhøvler’, til at høvle de massive gulvplanker ned inden slibningen. Afhøvling foregår i almindelighed med en gulvhøvler, som ved hjælpe af små påsatte knive afhøvler det massive trægulv. Der afhøvles høvlspåner når maskinen går i dybden af trægulvet. Gulvafhøvling er en besværlig opgave, der ikke kan laves som gør-det-selv gulvarbejde. Vi foreslår derfor altid, at du benytter en professionel fagmand til din gulvafhøvling – herpå kan du udføre gulvafslibningen selv.

Hvornår er gulvafhøvling nødvendigt?

Gulvafhøvling er nødvendigt inden selve gulvafslibningen kan benyttes. Her benyttes afhøvling af trægulve når:

 • Der er fernis på det massive bræddegulv
 • Der er limrester på trægulvet
 • Der er markante hakker og ridser i træet
 • Der er misfarvning og grimme pletter
 • Der er store ujævnheder på gulvet

I i hovedparten af disse tilfælde er det bydende nødvendigt at høvle trægulvet helt ned, inden man kan afslibe det.

Afhøvling af trægulve?

En gulvafhøvling går mere i dybden end en gulvafslibning, hvorfor det ikke er alle typer trægulve, der kan klare en gulvafhøvling. Såfremt dit gulv har været afhøvlet adskillige gange før, kan det sikkert ikke afhøvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Skriv eller ring gerne, hvis du er usikker på om trægulvet kan klare en afhøvling eller ej.

Hvilke rekvisitter bruger håndværkere til gulvafhøvling?

I i rigtig mange tilfælde vil håndværkeren anvende en egentlig gulvhøvlemaskine til at afhøvle dit massive gulv i dybden. Foruden gulvafhøvlingsmaskinen vil gulvsliberen som regel også medtage det fornødne maskiner og værktøjer til at klare en efterfølgende gulvslibning – det kan være almindeligt værktøj til fjernelse af søm, lister mv. Det kan også være en slibemaskine, slibeolie, slibebånd samt lud, olie og lak til behandling og lignende.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Såfremt du har planer om at leje gulvsliber og rekvisitter, så kan dette lade sig gøre hos de fleste byggemarkeder og malerforretninger eller muligvis hos gulvfagmanden.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , ,

Olie

Olie og oliebehandling af parket og plankegulve tilbydes til en rimelig pris. Denne efterbehandling giver træets ved en flot glød og er temmelig moderne på både lyse og mørke træsorter. Oliebehandling som efterbehandling karakteriseres også gulvolie for ikke at forveksle den med andre typer olie.

Olie og oliebehandling af parketgulve og plankegulve?

Er dit gulv blevet forslidt samt den originale farve forsvundet? Så er en ny oliering påkrævet. Træet mættes med en hærdende olie der er holdbar, hårdfør, rengøringsvenlig samt yndig at bese. som helhed en rigtig eminent overfladebehandling som er oppe i tiden.

Gulvolie til plankegulve eller parket

Gulvolie danner træet dybde uanset om træsorten er mørk eller lys. Åretegninger og stukturer i træet pointeres og bliver yderligere fremstående. Oliebehandling bruges desuden på ordplader af træ i køkkener hvor der tabes fedtstof, hvilket viser at det er en hensigtsmæssig og suveræn overfladebehandling.

Oliering og oliebehandling af parketgulve?

Olie giver lyst træ en lidt honning agtig farve, der er meget flot. I kraft af gulvolie får du et flot og naturligt gulv, som vil træde frem som tørt og rustikt. Oliebehandlede parket kan poleres og blive blank, om ønsket.

Hvid gulvolie med hvidpigment?

Hvid olie benævnes også for hvidpigmenteret olie. Gulvolie kan fås uden og med hvidpigment. Hvidpigmenteret olie er en ganske hensigtsmæssig gulvbehandling, som passer perfekt til et nyrenoveret lyst parket eller plankegulv. Lyse træsorter som ask, bøg, eg og fyr får den yndede lys grå-hvidlige patina som et sandskuret bræddegulv.

Gør-det-selv efterbehandling

Oliebehandling kan udføres som gør-det-selv gulvarbejde eller af en dygtig gulvfagmand. Vi har stor viden og kompetence indenfor oliering og oliebehandling og kan også hjælpe dig og dine gulve. Med fornuftige gulvafslibning priser, er vi en rigtig god gulvvirksomhed. Her er du sikker på hånværksmæssigt rigtig gulvarbejde.

Daglig rengøring af olieret pankegulv eller parket

Et oliegulv må vaskes så lidt som muligt, blot nøjes med støvsugning. Når det bliver uhumsk anvendes en gulvsæbe til oliebehandlede parketgulve og plankegulve.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , ,

Sæbe

Sæbe og sæbebehandling af parketgulve og plankegulve tilbydes. Forudsat du ønsker et nydeligt pankegulv eller parket med et naturligt look, er sæbe en formidabel overflade løsning. Lud og ludbehandling kombineres udmærket med gulvsæbe og sæbebehandling, for en lys patina. parketgulvet eller plankegulvet vaskes tit, så den bevarende løsning bevares, fortrinsvis én gang ugentlig.

Hvad er sæbebehandling?

Til sæbebehandling af parket og plankegulve benyttes en gulvsæbe, som er bestemt til gulvvask. Enten som færdigblandet sæbebehandling eller som sæbespåner der udrøres i lunkent vand. På nyslebne og ubehandlede parketgulve benyttes en ekstra fed sæbeblanding indtil gulvet er grundmættet med sæbevask. Et parketgulv eller plankegulv der sæbebehandles for første gang kan, benyttes efter 3 – 5 gange gulvvask. Plankegulvet eller parketgulvet skal være godt tørt imellem hver vask. Anvend instruktionerne på indpakningen og vær særligt opmærksom på vaskeretning, blandingsforhold og tørretid.

Gulvsæbe eller sæbe?

Efterbehandlingen benyttes på ludbehandlede og ubehandlede parket. Fordelen ved lud og ludning af gulve af træ, er at gulvet ikke bliver misfarvet og gult. I fald du ønsker et naturligt og lyst parket eller plankegulv, kan vask med gulvsæbe eller sæbespåner foreslås.

Trip Trap sæbebehandling?

Til gulvvask bruges en sæbe der er beregnet til trægulve og træ. Gulvsæbe er tyktflydende med flere forskellige funktioner. Deriblandt at rengøre gulvet og beskytte træet. Der kan købes færdigblandet sæbebehandling fra for eksempel Probat, Faxe, Trip Trap og mange andre. Anvend lunken vand idet brandvarmt vand får træet til at ‘rejser sig’.

Hvid sæbe eller natur sæbe?

Sæbe til gulvvask findes som som natur eller hvid. Farven på gulvet kan justeres op eller ned afhængig af sæben som benyttes. Ønskes derimod en hvid farve anvendes den hvide gulvvask.

Kan sæbebehandling anbefales?

Gulvsæbe har været brugt som overfladebehandling i mange generationer. Ønskes det rustikke, naturlige og sandskurede udseende, er gulvvask med sæbe den korrekte efterbehandling. Det er nemt, billigt og særdeles holdbart. Såfremt behandlingen er udført korrekt, opnås en meget slidstærk overflade.

Spørg din gulvspecialist til råds om sæbe og sæbebehandling

Ved gulvvask med gulvsæbe, følges instruktionen på sæbens emballage. Kontakt os gerne i fald du er i tvivl.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , , ,

Voks

Gulvvoks og voksbehandling af træ og gulve har været benyttet som en ubetydelig overflade i de seneste mange år. I gamle dage benyttede man flittigt gulvvoks som gulvbehandling idet muligheder som olie og lak ikke eksisterede på daværende tidspunkt. Gulvbehandlingen gav et stort arbejde med den krævende gulvvedligeholdelse.

Hvad er bonevoks og voks?

Et voksbehandlet trægulv kan blive spejlblank. Voks anvendes ikke kun på parket- eller plankegulve men også andre gulvbelægninger, såsom natursten, linoleum mv.

Hvad er bonede plankegulve og parketgulve?

Voksning er en behandling der påkræver ubeskrivelig meget arbejde. Den glansfulde og yndige overflade fås ved boning med en high speed buffer, en maskine som opvarmer voksen med meget høj hastighed. Ved daglig vedligeholdelse anvendes almindelig gulvpolering. High Speed gulvpolering benyttes som interval pleje og pasning.

Buffer polermaskine og voksbehandling?

Buffer er en højhastigheds blanknings, der er særdeles effektfuld og tidsrøvende. De spejlblanke gulve i supermarkeder er buffer poleret. Bufferpoleringen varmer voksen op, som derpå blank poleres. Denne metode giver en slidstærk, poleret og rengøringsvenlig løsning.

Bonevoks og voksbehandling

Voksning og boning stiller store krav og er utrolig tidskrævende. Denne overfladebehandling udføres som oftest kun på ejendomme med ansatte eller tjenestefolk med viden og efaring indenfor denne måde, herunder på godser og slotte. Dette ualmindelige virkefelt er lige ved at være i glemmebogen og på voldsom retur.

Hvad er ludbehandling og ludvoks?

Ludbehandling anvendes tilligemed i forbindelse med bonevoks og voksning. Her påføres gulvfladen en ludvoks som giver en rengøringvenlig og næsten vedligeholdelsesfri gulvoverflade. Her er det ikke nødvendigt med en boning, men blot almindelig gulvvask med voksholdig sæbe. Ludvoks er desuden en efterbehandling som sjældent bruges, men er nyttig til naturlige og lyse parketgulve og plankegulve.

Alternativer til bonevoks og voksning

Gulvlak og gulvolie er gode alternativer til voks og voksning. Her henholdsvis mættes træet med hærdende olie eller forsegles med lak. Begge disse gulvbehandlinger kan ligeledes poleres og blankes op.

Ring, mail eller skriv gerne for flere info om voksede parket- eller plankegulve.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling udføres her af topprofessionelle fagfolk med års viden indenfor afhøvling. Behøver dit trægulv til en høvling? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et bræddegulv med niveauforskelle eller en besværlig gulvflade? Så vil en gulvafhøvling behandlingsmåden. Ved besværlig lak eller andre skader, kan høvling også være en valg.

Hvornår anvendes en høvling?

Spartelmasse og fuldmaling kan også være ting der er skyld i, at en gulvafhøvling er nødvendig. Ligesom skævheder og niveauforskelle i trægulvet er en god udfordring. Her er det nødvendigt stabilisere gulvoverfladen med en kraftig og stor gulvhøvl. Afhøvling bruges på plankegulve, hvor en afslibning ikke kan udføres, for eksempel ved:

 • Skævheder og niveauforskelle
 • Bølger
 • Tæpperester
 • Spartel
 • Dybe hakker
 • Malet gulv
 • Fernisbehandling
 • Stærk lak

Hvad er høvling?

Høvling af plankegulve er et vedligeholdelsesarbejde, hvor gulvmanden vil være grundig eller rutineret. Upræcis høvling kan give skader eller niveuforskelle i træet. Høvling stiller betydelige minimalkrav til fagmanden, idet den store gulvhøvlemaskine virkelig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 4 millimeter af træfladen, hvilket også kan være en mulighed ved meget ødelagte og grimme trægulve. Vi har erfaringen, ekspertisen og kompetencen og ved uden videre hvad der skal til. At afhøvle et trægulv kræver blidhed, og bør ikke udføres som gør-det-selv afhøvling. Hvis gulvafhøvlingen ikke laves godt, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Ved at anvende os får du billig gulvafhøvling priser, kvalitets gulvforbedring og kort ventetid.

Afhøvling og gulvafslibning

Efter at gulvafhøvlingen er foretaget vil plankegulvet fremstå flosset og ru. Derfor afsluttes der med en gulvslipning, for at få den rette overflade før gulvbehandlingen iværksættes. Her kan træet påføres voks, lud, lak, sæbe eller bejdse, eventuelt med hvid lak, hvid lud eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning vil være rigtig let slibning, grovslibning, mellemslibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om efterbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på denne hjemmeside. Endvidere er du naturligvis altid velkommen til at ringe tll os såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl. For os er det vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om høvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit gulv fornyes?

Efter en gulvafhøvling, gulvslipning og gulvbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye. Du vil ikke kunne se, at det massive trægulv har været kaput. Massive gulve bør altid behandles godt og vedligeholdes, rengøres og plejes så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er høvling den sidste valg. Ved vores gulvarbejde får vi en del relevante spørgsmål om gulve, herunder:

 • Erfaring med høvling
 • Gulvafhøvling maskine til salg
 • Hvad koster afslibning af gulve
 • Gulvafslibning og lakering
 • Indhent tilbud påafhøvling
 • M2 pris afhøvling
 • tilbud høvling
 • Høvling pris trappe

Her på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Ifald du har lyst til mere viden eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at skrive eller ringe.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din håndværker vil altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er nødvendigt. Såfremt dit trægulv trænger, så kontakt os gerne og få høvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit trægulv. Vi har billig gulvafhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, Odense og København samt alle andre steder i landet. Vi glæder os til at forny og opfriske dit gamle massive gulv med en gulvafhøvling.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , ,

Gulvarbejde

Gulvarbejde fornyer dine grimme, nedslidte og ridsede trægulve til nye. Med gulvafhøvling, gulvbehandling og gulvafslibning omdanner vi dine gulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvafslibning, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan lave gulvarbejde, og vi kan montere helt nye gulve. Vi kan også hjælpe med efterbehandlinger af dit nuværende trægulv, så det igen bliver som nyt igen. Uanset hvilken type afhøvling du er interesseret i, så står vores professionelle medarbejdere altid klar til at assistere dig med kort frist.

Hvor udføres billig gulvarbejde?

Flere danske huse og lejligheder har en eller anden form for trægulve. Fliser og klinker som gulvbelægning, er blevet topmoderne i opholdsstuer. Dog har træ nogle kvaliteter, der indebærer, at næsten alle monterer trægulve i deres dagligstue og soveværelser. Udover træ som gulvbelægning findes der også:

 • Væg-til-væg tæpper
 • Klinker
 • Vinyl
 • Natursten

Korrekt gulvarbejde giver flotte plankegulve


Trægulve er solide og mere holdbare end flisegulve, fordi de kan slibes og opfriskes påny. Desforuden kommer, at du kan ændre gulvets fremtoning med en ny behandling. Plankegulve kan selvsagt ikke høvles og afslibes i det uendelige. Holdbare trægulve holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er lavet af en erfaren gulvfagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet og billig gulvarbejde er kendemærket for vores forretning. Vi går interesserer os meget for billig gulvarbejde, kvalitet og fornuftige priser. For at opnå det aller bedste udfald, praktiserer vi altid et udførligt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Nye gulve kan være med til at danne et smukt og solidt helhedsindtryk af privatboligen. Der findes et hav af muligheder inden for gulve af træ, hvor du kan du vælge mellem flere forskellige forskellige typer og modeller.

Afslibning, afhøvling og udbedring af skader på

Vedligeholdelse af trægulve giver din bolig nyt liv, samtidig med at gulvets levetid forlænges. Før vi udfører gulvarbejde, laver vi en grundig vurdering af gulvets tilstand. Kan trægulvet ikkeslibes eller kvikkes op på anden måde, er en gulvafhøvling den eneste gode løsning. Men i langt de fleste tilfælde er en gulvafslibning tilstrækkelig. Hvis du ønsker et helt nyt trægulv i privaten, er der adskillige gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne Gulvlægning eller gulvmontering.

Vi efterkommer dine drømme og krav

Er du i tvivl om, hvad der er den optimale overflade mulighed i din bolig, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved ethvert arbejde med trægulve tager vi en del hensyn, til f.eks:

 • Tykkelse
 • Bredde
 • modstandsdygtighed
 • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine behov, ønsker samt krav og forventninger.

Førend du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vores gulvfirma for en snak og få en overordentlig billig pris.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , ,

Gulvfirma

Gulvfirma udfører alle slags gulvafslibning, afhøvling og behandling af trægulve. Ring eller skriv gerne til vores forretning og dygtige gulvspecialist for en samtale om dine ønsker og forventninger til et nyafslebet massive gulv. Som professionel gulvvirksomhed, lytter vi til dig og sammenfatter en overflade mulighed som tilpasses din personlige stil. Dernæst vil vores gulvmand trylle og give dig en resultat som du kun kan være tilfreds med.

Hvad er et gulvfirma?

Kvaliteten af vores gulvforbedring kan for eksempel ses på mængden af stamkunder, som kommer igen igen og igen. Vore lokale gulvspecialister gør herved en overordentlig god gulvservice med kompetent gulvrådgivning og gulvvejledning. Derved får alle vore kunder den bedste gulvservice og et nyrenoveret trægulv i tiptop kvalitet.

Hvordan finder jeg et godt gulvfirma?

Mange typer af afhøvling af trægulve tilbydes af os, – din lokale gulvpartner. Herunder:

 • gulvlægning
 • afslibning af gulve ved fraflytning
 • gulvistandsættelse
 • afhøvling og lakering af gulve
 • afslibning trægulve

Ordveksling om dine parketgulve skaber et okay samspil, som danner grundlag for opfyldelse af dine ønsker og krav . Derpå laves afhøvlingen af trægulve som aftalt efter dine krav og drømme. Vi Kører i København, Odense og Aarhus samt resten af danmark samt kan tilslutte sig i al hast.

Kan gør-det-selv gulvafslibning være en god idé?

Gulvafslibning, gulvbehandling og afhøvling kan udføres personligt selv, selvom brugen af et professionelt gulvfirma giver velgjort gulvarbejde. En gulvvirksomhed som vores, har kompetente gulvspecialister med erfaring og rutine. Her benyttes blot de rette produkter og gulvmaskiner med bedste resultat til følge. Ring eller skriv gerne til os og undgå, at dit gør-det-selv gulvprojekt ender galt. Vi har kompetente fagfolk til at beherske de gevaldige kraftige gulvslibere. Gulvmaskiner som kan beskadige trægulvet ved fejlbetjening. Afhøvling, gulvopfriskning og gulvfornyelse er et svært fag, og foretages derfor bedst af en professionel medarbejder.

Hvorfor anvende et gulvfirma?

Afhøvling og gulvslibning der laves af en dygtig gulvfagmand er din garanti for godt udført gulvarbejde. De stor gulvmaskiner må navigeres præcist samt tilrettes gulvets beskaffenhed. Gulvafslibningen laves med sandpapir og består af en hel del afslibninger. Den første afslibning laves med en grov sandpapir som efterhånden skiftes til finere og finere. Efter den afsluttende fine sandpapir er gulvet klar til en gulvbehandling med hvid olie, sæbe, voks, hvid olie, hvid lak eller bejdse. Afslibningen hedder også en fuldslibning og består af: mellemslibning, let slibning, finslibning, grovslibning. Selvgjort gulvafslibning foretages ved leje af gulvslibemaskine eller gulvsliber leje. Leje af maskine til gulvslibning kan foretages hos byggemarkeder og malerforretninger i de større byer. De er ofte misligeholdte som følge af ukyndige kunders brug samt anvendelse på forskellige overflade. Maskiner til gulvafslibning, hvor valsen ikke er plan, ødelægger gulvet. Ved at benytte et professionelt gulvfirma holdes en høj norm hver gang, og opgaven udføres altid korrekt.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvmand

Gulvmand tilbyder hjælp indenfor gulvbearbejdning, gulvforbedring samt afslibning af plankegulve eller parketgulve. Vores gulvmand er ekspert i gulvafhøvling, behandling og afslibning af parket- eller plankegulve, og han vejleder dig gerne om gulvbearbejdning og andet gulvarbejde. Uanset dit gulvs kondition findes der en gulvløsning.

Hvorfor benytte en gulvmand?

Har dine plankegulve og parket brug for en opfriskning? Så kan du enten vælge gør-det-selv afslibning eller anvende en dygtig gulvspecialist. At foretage gulvafslibning selv er frustrerende og kan ende skæbnesvangert. Derfor tilrådes at benytte en dygtig gulvsliber med erfaring i kvalitets gulvafslibning. Gulvmanden har blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • gulvarbejde
 • afslibning af dinesen gulve
 • gulvvedligeholdelse
 • afhøvling af trappetrin
 • afslibning bord

Hvor findes der en billig gulvmand?

Ved at anvende os som gulvfirma, får du en billig gulvmand med adskillig gulvevner og stor erfaring. Billig afslibning er nødvendigvis ikke dyrere end gør-det-selv gulvafslibning, derfor anbefaler vi at tage en erfaren ekspert. Her får du gulvarbejdet udført fagligt korrekt til en fornuftig gulvafslibning pris. Her fremtryller vi et smukt gulv med kvalitet og lang holdbarhed der ikke koster særlig meget.

Gulvekspert, fagmand og gulvspecialist?

Mange tror fejlagtig, at det dyreste gulvfirma også er det bedste. Men tro mig, det er de ikke. Et minimum af faste omkostninger veksler vi til billig afslibning priser for vore kunder, hvilket kommer dig til gode. Som mester og specialist får du gulvteknisk og træteknisk vejledning plus en rigtig god gulvservice. Vores fagmand lytter til dine drømme, krav, forventninger og skræddersyr den korrekte gulvløsning til dig.

Hvor finder jeg en lokal gulvmand?

Om du bor i Hirtshals, Nakskov eller andre steder i landet, så hjælper din lokale gulvmand dig. Vi er et gulvfirma med gulvmænd spredt ud over hele landet, som bor tæt på dig. Uanset hvor du bor i landet, er gulvmanden nær.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , , , ,

Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til øjeblikkelig fastansættelse leder vi efter en rutineret og dygtig gulvmand til at varetage visse forskellige afslibningsopgaver. Man bør have viden om trætekniske og gulvtekniske gøremål, herunder afslibning. Fast ansættelse forudsættes idet vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være gulvslibning og efterbehandling af gulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre lokalefagligt kompetente gulvsnedkere, dog alene ved små opgaver. Dermed får du stillet firmabil og fri telefon til disposition.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi venter, at du har rimelig professionel handlekraft og kan arbejde særskilt med en menneskelig manerer overfor vore mange kunder. Som ansat skal du kunne lave disse opgaver selvstændigt:

 • Afhøvling af parketgulv
 • Afslibning af gulve hvor lang tid
 • Afslibning af gulve ved fraflytning
 • Afslibning af parketgulv gør-det-selv
 • Tilbud på terrasse afhøvling
Gulvtekniske udfordring og perspektiver

Vi er dien lokale gulvvirksomhed der lever af at afhøvle kundens plankegulv. Vi tilbyder blandt andet:

 • Behandling
 • Gulvlægning
 • Høvling

i god kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt gulvslibning laves af fagligt dygtige gulvmænd.

Lidt om vores gulvfirma

Efter starten i 2004 har vi udført gulvrenovering samt gulvopfriskning rundt omkring i hele landet. Med speciale i renovering og opfriskning af trægulve har vi gennemført gulvopgaver i København, Odense og Aarhus og visse andre steder i Kongeriget. Især indenfor gulvafhøvling, overfladebehandling og gulvslibning har gulvfirmaet nået en karakteristisk rolle indenfor den faglige del af gulvbranchen, med god kvalitet til fordelagtige priser.

Gulvsliber leje, gulvafhøvling og gulvafslibning

Vi er et gulvforetagende der er berømt for uopslidelig gulvarbejde, hvor der lægges vægt på samspillet imellem høj kvalitet, gulvteknisk ekspertise og billig gulvafslibning priser. Medarbejdere og mester har fokus på minimering af støj og støv, arbejdsmiljø samt indemiljø.

Udgivet i Gulvafslibning Østjylland Etiket: , , , , , , , , , , , , ,